PUMPEHUSET Præsenterer
Masasolo + HEY WAY

For fjerde år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra maj og hele sommeren ud, vil vi hver eneste dag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst i et udvalg af lækre øl, kold rosé og bobler.

Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag, og ind i mellem vil haven også danne ramme om loppemarkeder og aftener med vores legendariske Byhavebingo.

Masasolo
“An easy listening type of psychedelia”. Sådan skrev den amerikanske blog Earmilk om Masasolo’s debutsingle “Really Thought She Loved Me” da den udkom i februar. En single der efter udgivelsen spredte sig hurtigt til fremmede hjørner af internettet ­ og derfra er det gået stærkt for det nye band. Singlen nåede til tops på Det Elektriske Barometer, og med kun en single ude er de nu klar til at spille på Roskilde Festival til sommer.

Nogle har sammenlignet deres guitar­bårne, melodiske indie med navne som Tame Impala og Mac Demarco, og de har også tydeligvis fundet inspiration i nogle af de samme 70er­bands. Med et ærligt og direkte greb om sangskrivningen, spænder deres sange fra drømmende kærlighedsballader til mere fremadstormende psych­rock.

Deres debut­EP “Break Up” udkommer til efteråret og skriver sig ind i en lang tradition af rock­plader om ulykkelig kærlighed. De forskellige sange behandler bruddet fra forskellige sider, men fælles har de at de fortæller ærligt om følelser af fortabt ungdom og braste drømme om den store kærlighed.
Onsdag
24. aug 2016
dørene åbner
14.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>