PUMPEHUSET Præsenterer
Mary Gauthier
Ben Glover

Finurlig og fængslende - den amerikanske singer-song writer genres first lady inviterer til musikalsk oplevelse af højeste karat i Pumpehuset.

Med et solidt afsæt og fundament i den klassiske, amerikanske singer-songer writer tradition og hele ni album bag sig, er Mary Gauthier en af genrens mest fremtrædende skikkelser. Med sin ærlige og yderst personlige fortællerstil, skaber hun et malerisk og dragende univers.

Lyden af perfektion.

Efter at have rejst verden tyndt i selskab med sin akustiske guitar og harmonika, samt optrådt til store som små koncerter, er Mary Gauthier stolt af at kunne annoncere udgivelsen af hendes første live-optagelse nogensinde. Optaget med et lille og særligt udvalgt band i det legendariske "Blue Rock Artist Ranch & Studio" lige uden for Austin, Texas. Albummet er en stærk og hudløst ærlig gengivelse af en aften i selskab med en kunstner, der har lagt tusindvis af timer i at mestre sit håndværk. Denne unikke optagelse er kulminationen på Mary Gauthiers passion for sange og fortællinger, der taler til hjertet og i sidste ende afspejler hendes egen historie på smukkeste vis.

Blod, sved, tårer og triumf.

Til trods for, at det hele måske lyder lidt tungt, er historien om Mary Gauthier samtidig historien om et menneske, som konstant formår at udvikle sig. Fra hendes tid på børnehjemmet, de katolske plejeforældre som selv havde deres at slås med. Dette resulterede til sidst i Gauthiers flugt  fra hjemmet og et eskalerende stofmisbrug, som hun til sidst kom ud af.  På trods af skrammerne, har hun formået at overvinde sine indre dæmoner og beskrive sine oplevelser igennem musikken.

Gå ikke glip af denne sjældne mulighed for at opleve Mary Gauthier på disse breddegrader, når hun gæster Pumpehuset d. 9 oktober.
Tirsdag
9. okt 2012
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris
180 Kr. + gebyr
Ben Glover
Placeholder image
?>