PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
Marshall Cecil

Som følge af nedlukningen bliver koncerten aflyst. Billetto refunderer automatisk købte billetter.

Trods COVID-19s lammende effekt på livemusikken, har Marshall Cecil stadig haft et produktivt år. Den alternative pop-trio udgav deres debutalbum ‘Going Up / Going Down’ dagen før Danmarks nedlukning i marts, men formåede stadig at skabe intense musikoplevelser i form af overbevisende livestreams og senere på året rigtige live-shows. Til marts gæster Marshall Cecil for første gang Pumpehusets koncertsal, hvor deres bevægende og underfundige popmusik bliver muligt at opleve live. Trioen spiller også en håndfuld nye sange endnu ikke har set dagens lys.

Marshall Cecil debuterede på imponerende vis da de for to år siden præsenterede verden for deres særegne popunivers, der legende sammensmelter elementer fra R&B, pop, hip-hop og rock. Et unikt musikalsk univers der med et stort og detaljeret lydlandskab kredser om frygt, ensomhed, glæde og de op- og nedture livet byder med sig. Deres singler og musikvideoer ledte til ros fra flere musikkritikere og blev efterfulgt af optrædener på prominente festivaler i ind- og udland.

På grund af den nuværende coronasituation, bliver denne koncert afviklet for siddende publikum. Vi har indrettet Pumpehuset i en corona-venlig udgave, hvor vi forener energien fra et spillested med hyggen fra en tysk bierstube. Det betyder borde/bænke-opsætning i den store sal, så det er muligt både at hygge og høre koncert med vennerne samtidig. Indretningen og rammerne for koncerterne er udarbejdet i tæt samarbejde med myndighederne for at gøre koncerterne sikre og trygge for alle.
Fredag
5. mar 2021
dørene åbner
20.30
Showet starter
21.30
Pris
175 Kr. + gebyr
?>