PUMPEHUSET og Beatbox Entertainment Præsenterer
Marika Hackman
Bellhound Choir

BLODTØRSTIG FINSK-ENGELSK SANGERINDE DEBUTERER I PUMPEHUSET

Marika Hackman var kun lige fyldt 20, da hun i 2012 debuterede med singlen, ‘You Come Down’. Produceren bag var folk-sangeren Johnny Flynn, Hackmans studiekammerat og kollega, som samtidig gjorde en stor indsats for at eksponere det unge talents navn.

Og det virkede, for året efter blev hun inviteret med på turné af selveste Laura Marling. Samtidig indledte Hackman et samarbejde med producer Charlie Andrew (Alt-J, Madness), der stod bag hendes første tre EP’er samt ikke mindst hendes aktuelle debutalbum, ‘We Slept at Last’.

Det spændende og dystre værk tæller intet genbrugsmateriale fra EP’erne, men indeholder i stedet 12 spritnye numre, der afspejler den unge sangskrivers ambitioner og selvsikkerhed. Og hun er allerede blevet sammenlignet med førnævnte Marling, Bat for Lashes og Patrick Wolf.

Den dystre stemning gennemsyrer også videoen til Hackmans aktuelle single, ‘Animal Fear’. Fra at være en genert frontfigur udvikler hun sig i videoen til en blodtørstig varulv, der går i kødet på sine bandmedlemmer, herunder bassisten, der spilles af ingen andre end Laura Marling.

Så voldsomt går det forhåbentlig ikke for sig, når Marika Hackman i begyndelsen af maj optræder i Pumpehuset. Det bliver hendes første danske koncert som hovednavn, siden hun i efteråret 2014 opvarmede for The Antlers til bandets København- og Aarhus-koncerter.
Tirsdag
5. maj 2015
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
140 Kr. + gebyr
Bellhound Choir
Placeholder image