PUMPEHUSET og Tak Rock! Præsenterer
Magtens Korridorer

Magtens Korridorer har på få år manifesteret sig som et af de helt store bands på den danske musikscene - specielt på live-siden har bandet opnået en helt særlig status, hvor der til koncerterne altid er højt til loftet. Publikum kan se frem til at høre en masse af de nye sange, men bliver selvfølgelig heller ikke snydt for de mange hits fra det allerede imponerende bagkatalog.

Magtens Korridorer har nu udvalgt tre upcoming bands til at varetage supporttjansen: Two Trick Pony,  The Army og Motor.

Two Trick Pony har med tre piger i front og en fyr på trommer fundet en lyd, der ifølge dem selv, bedst kan kategoriseres som lo-fi noise-pop. Bandet optrådte både på Live Camp på Smuk Fest og på Peter Gift til Pre-Spot Party i sommer. De var desuden månedens demo (5/6) i Gaffa i Maj 2012: ”En feminin, guitarbaseret indiepop. (…) man kan også bare lade sig forføre af de mange melodier, den dejlige stemning og de to pigestemmer, der smyger sig op ad hinanden.”

The Army består af en flok rutinerede rockherrer fra den københavnske musikscene. Det er storladen rock med tunge riffs, masser af kor og fængende melodier. De beskriver deres musik med følgende ord: ”Forestil dig at Queen, Soundgarden, Them Crooked Vultures og Foo Fighters havde et stort gang bang…. og fik børn! Børnene hedder The Army.”

Motor: Med en visionær tilgang til den dansksprogede rock musik i sin eksisterende form, har Motor formået at skabe sin egen platform i dansk rock, hvor tunge fuzzede toner møder eksplosive og stramme arrangementer. Dette gør Motor til en særegent og flersidet renovatør af rock genren som vi kender den herhjemme. Motor er den første gentleman i klubben, og den sidste bidske køter i gården. Kom tættere på det sprog du ikke kender endnu, med DKs kult Motor No. 1.
Lørdag
19. jan 2013
dørene åbner
18.30
Showet starter
19.30
Pris
200 Kr. + gebyr
?>