PUMPEHUSET Præsenterer
Machine (album release) + Whores & Thieves - Byhaven

For andet år i træk åbner Pumpehuset op for husets egen dejlige, grønne og afskærmede Byhave. Det bliver endnu federe end sidst og i år går vi all in på endnu flere siddepladser, grønnere omgivelser og bedre afskærmning fra trafikken.

Byhaven har åben hele sommeren, hvor vi teamer op med vores bedste musikalske venner, for at bringe en masse koncerter under åben himmel. Haven har åbent fra onsdag til lørdag, hvor der også vil være masser af tid til hygge, eksamenslæsning, fussball, grill og picnic.

Her er siddepladser nok, god stemning, fri wi-fi og kaffe på kanden. Tag blot grill og madkurve med, og køb så drikkevarerne i baren undervejs – det er dét, vi betaler musikerne med.

Machine

KOM TIL RELEASEFEST MED MACHINE!

Machine er et københavnerbaseret band, der spiller mørk rock. Efter gennembruddet i 2011 er de nu endelig klar med nyt materiale på EP’en ”Dark Birds”, der handler om kaos og harmoni – og nødvendigheden af begge dele i livet.

Machine kom for alvor op til overfladen i 2011, hvor de nåede finalen i DR’s KarriereKanonen og herefter skrev kontrakt med Warner, som samme år udgav debutpladen ”Behind The Trees”. Den høstede både fornemme anmeldelser og en nominering til GAFFA Prisen - og flere sange kom i daglig rotation på P6 BEAT. Opmærksomheden og rygtet om de energiske koncerter bredte sig til udlandet, og det banede vejen for en lang række supportjobs for bands som Rival Sons og The Sword.
Nu er Machine klar med næste udgivelse, EP’en ”Dark Birds”, og med den vil bandet bevise, de er kommet for at blive.

På ”Dark Birds” fortsætter temaet fra debutalbummet, hvor det skjulte og mystiske udforskes. De mørke fugle er kontrastfulde symboler på livet med det destruktive i naturens rå vildskab på den ene side og friheden samt skønheden på den anden side. De er billeder på det, der gør kaos og harmoni til lige vigtige ingredienser, når f.eks. spændingen ved udforske blandes med angsten for det uvisse i forhold til kærlighed, menneskelige relationer og livet generelt.

Machine har selv produceret, optaget og mixet alle sange på ”Dark Birds”, mens Peter Lyman (BRMC, Rival Sons, Weezer etc.) har stået for mastereringen.

Den 21. august kan du komme til releasefest med Machine i Pumpehusets Byhave og fejre udgivelsen af 'Dark Birds'. Vi glæder os til at se jer!


Whores & Thieves

Whores & Thieves opstod som et dogmeprojekt I vinteren 2011. Ideen var at lave- og indspille smadret rockmusik på den ”gammeldags” måde. Altså, tage i studiet, lave et nummer, indspille det med det samme- uden efterfølgende at redigere eller rette på sangen.

Bandets debutalbum ”Anti Echo Chamber”, som udkom i oktober 2012 på Trechoma Records, høstede fine anmeldelser i både ind- og udland. Pladen medførte også en række koncerter på bl.a. Spot Festival, Smukfest, Tak Rock! i Kongens Have m.fl.

Whores & Thieves er nu klar med deres andet album, som er sat til at udkomme i september/oktober 2014. I den forbindelse spiller bandet en ”opvarmningskoncert” i de hyggelige omgivelser i Pumpehusets Byhave den 21. august. Her vil der være mulighed for at lytte til et par helt nye numre, samt en masse af de gamle.
N.B. Koncerten i Byhaven er i øvrigt bandets eneste fastlagte ”københavner-gig” denne sommer, så hvis du skal have din dosis smadder-rock fra den rigtige vestegn denne sommer, er det bare med at dukke op den 21!
Torsdag
21. aug 2014
dørene åbner
16:00
Showet starter
18:00
Pris
Fri entré
?>