PUMPEHUSET og Killtown Bookings Præsenterer
Macabre
Red Warszawa

USA's ubestridte konger af satirisk ekstremmetal rammer København og Pumpehuset en sommeraften i juli. Med som support er danmarks politisk ukorrekte orkester nummer 1.

Mange krediterer amerikanske Macabre for at være forløbere og primær inspirationskilde for de bands, der udviklede death metal som genre i slutfirserne. Deres efterhånden legendariske EP 'Grim Reality' fra 1987 viste et band, der tydeligvis var inspireret af tidens thrash metal, men pressede musikken yderligere med ekstremt hurtige tremolo riffs og vanvittige trommer. Macabre tilsatte sangene bestialsk og blodig lyrik, der sammen med seriemorder temaer sidenhen blev deres varemærke og lagde grund til deres selvudnævnte genrebetegnelse 'murder metal'.

Macabre fortsatte deres bestialske korstog med morderisk metal op gennem 90'erne og 00'erne. Deres seneste udgivelse 'Slaughter Thy Poser' fra 2012 er en opsamling af tidligere materiale, så mon ikke vi kan forvente et udpluk af det bedste fra Macabres store, giftige og ikke mindst morsomme bagkatalog, når de rammer Bombehuset d. 30. juli.
Søndag
30. jul 2017
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
200 Kr. + gebyr
Red Warszawa
Placeholder image
?>