PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
Mac DeMarco
Schultz and Forever

Med sin fremragende tredje plade Salad Days har den croonende gavflab Mac DeMarco igen i år gjort sit hengivne publikum bløde i knæene. I 2012 spillede canadieren på et udsolgt Stengade, og den 18. august spiller han Pumpehuset varmt sammen med sin kvartet.

Canadas mest charmerende feel-good sangskriver overraskede i 2012 det meste af indiesfæren, da han med den ydmyge navngivne 2 udgav et decideret fremragende andet album. I år fulgte så opfølgeren, Salad Days, hvor de skæve guitarmelodier endnu en gang står i kø for at blive spredt med løs hånd, mens Mac DeMarco i vanligt henkastet stil usentimentalt crooner dybt personlige betragtninger fra sit blot 23-årige liv.
Selvom musikken stadig er befriende ungdommelig og ubekymret, viser citatet “Never been reluctant to share, passing out pieces of me” fra singlen “Passing Out Pieces”, at det er en ældre og mere reflekteret Mac DeMarco,står bag Salad Days. Albummet er et præcist portræt af en ung musiker midt i gennembrudets skøre og skrøbelige tid. Skrevet imens DeMarco uendelige verdensturneer satte både musik og musiker på landevejenes prøve, går albummet helt tæt på den unge frontmand. Og det er ikke kedeligt. Alvoren har måske fundet DeMarco, men i hans skæve verden bliver den til endnu mere uafrystelige sange, der rammer hjertekulen og antænder sommerstemningen i et og samme omkvæd.

“Mac DeMarco gør verden til et mindre kedeligt sted” skrev Politiken i sin 5-stjernede albumanmeldelse, mens Pitchfork kviterede med 8,5/10 og “Best New Music”-stemplet. Med andre ord er der al mulig grund til at glæde sig til, at canadieren rammer Pumpehuset den 18. august med sin perfekte balance mellem oprigtig følsomhed og gadedrenget ubekymrethed.
Mandag
18. aug 2014
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
200 Kr.
Schultz and Forever
Placeholder image
?>