PUMPEHUSET Præsenterer
M.O.P.
Benal +

M.O.P. , der sidste år leverede en hårdtslående koncert på Train i Aarhus, besøger Pumpehuset til september.

M.O.P. er en forkortelse af Mash Out Posse og består af de to rappere Billy Danze og Lil’ Fame, der begge er kendt for deres hårde levering. De voksede op i et af de hårdere kvarterer i Brooklyn, og M.O.P. var oprindeligt navnet på den bande de var medlem af.

De udgav deres første nummer helt tilbage i 1992, men det var først omkring 2000, at de virkelig slog igennem med hittene ”Ante Up” og ”Cold As Ice”. Dog havde deres album fra 1998 ”First Family 4 Life” den tvivlsomme ære af at være det mest stjålne album i butikkerne. Siden har de været signet på både Jay-Z’ Roc-A-Fella Records og 50 Cents G-Unit og udgav i 2011 et album i samarbejde med tyske Snowgoons, der også omfatter den danske producer Sicknature. I fremtiden varsles også et album produceret af selveste DJ Premier.

M.O.P. har ved flere lejligheder været forbi Danmark og har hver gang leveret varen. Så mon ikke der er lagt i kedlen til et ordentligt brag når de rammer Pumpehuset d. 20. og 21. september sammen med et indtil videre hemmeligt surprise act.

Support denne aften leveres af hhv. Benal og Nixen

Benal består af Benjamin, Albert og Lukas. Det elektroniske hip hop band har længe været kendt i undergrunden. Deres seneste single '029' er røget på P3 og P6. Den 26. august kommer Benal med deres første udgivelse "Baby-EP" - rappen og produktionerne er nyskabende og er et frisk pust til den danske hiphop scene.
Lyt her / Kig Her

Nixen har på kort tid gjort sig yderst bemærket som en meget produktiv, dygtig, ung og sulten rapper. Trods sin unge alder har Nixen allerede to udgivelser på samvittigheden. Primus EP (2011) og Produkt Af Miljøet EP (2012) . Han har spillet et utal af koncerter, lavet flere videoer og som det ser ud nu, stopper han ikke med det lige foreløbig.
Kig Her / Kig Her / Kig Her

 
Lørdag
21. sep 2013
dørene åbner
21.00
Showet starter
22.00
Pris
200 Kr. + gebyr
Benal
Placeholder image
Placeholder image
?>