PUMPEHUSET og Pumpehusets Byhave Præsenterer
M.E.T.A. + Juju Bell

Pumpehusets Byhave åbner kl. 15:00 – Byhavekøkkenet AREPA AREPA åbner kl 16.00
Koncerter starter kl. 18:30
Fri entré

____________________________________

M.E.TA:
Den københavnske elektro pop duo er netop hjemvendt fra en tourné i Kina. M.E.T.A er dramatisk, elektronisk popmusik, gennemsyret af kontrasten mellem en bohemsk, letlevende sangerinde, og en stram nærmest minutiøst kalkuleret elektronisk musiker. Sammen skaber M.E.T.A et fællessprog i modsætningerne, som er ligeså livsbekræftende som det er tungt.
De to medlemmer kommer fra vidt forskellige baggrunde og det høres tydeligt på den måde Andreas mixer lyde og melodier fra hele verden med Marias vokal, som egner sig til både rap, rock og ballader.

Kort sagt er M.E.T.A et fantastisk eksempel på, hvad der kan ske, når man dyrker og stimulerer kontraster og modsætninger, og går til kamp mod ensretning.

Juju Bell:
Den københavnske sangerinde Juju Bell introducerer en personlig og drømmende lyd. Stilen er sat og gennemført til sidste detalje, når Juju Bell går på scenen; universet er drømmende og graciøst. Balancen mellem det kaotiske og det elegante udforskes gennem trommernes pulseren, det insisterende orgel og den smukke, svævende vokal. Markante beats giver lyst til dans og musikkens forførende, rå stemning efterlader referencer til kunstnere som Beach House, Lykke Li, PJ Harvey og Florence + the Machine.
Onsdag
23. aug 2017
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>