PUMPEHUSET og Bullet Booking Præsenterer
LYDSYN

Danmarks syrerockkonge, Uffe Lorenzen, er tilbage i Pumpehuset med LYDSYN

LYDSYN er klar til at bringe deres højspændte rockshow på landevejene i efteråret 2024. Bandet arbejder i øjeblikket på deres næste album i det legendariske Sweet Silence Studie. Til efteråret er det derfor med et spritnyt album i bagagen, når de endnu en gang besøger Pumpehuset.

Trioens nye album er produceret af Flemming Rasmussen (Metallica, Gasolin’, Sort Sol etc.) og denne gang har LYDSYN valgt den hårde vej. Numrene er endnu mere kontante end debutpladen. Der er skruet op for den hårde rock og ned for de psykedeliske tendenser.

LYDSYN er en tight spillende power trio, dedikeret til en ren analog lydoplevelse, fri for backing tracks, klik, samples, auto-tune, og “alt det andet pis,” som de selv udtrykker det. Koncerterne er ikke gennemkoreograferede shows, men unikke rockkoncerter, der kan gå alle veje, afhængig af stemning, sted og publikum.

Som et band der har etableret sig som en uomgængelig kraft på den danske rockscene, har LYDSYN i flere omgange spillet på store og små steder - alt fra Ølluminati til Copenhell til ThyLejr Festival til Store Vega og Pumpehuset og gruppen lå i mange uger på vinyl top-10, da de udgav deres debutalbum i 2022.

Power trioen består af Uffe Lorenzen (Baby Woodrose, Spids Nøgenhat) på guitar og vokal, Palle Demant (Hjortene/The Sledge) på bas, og Jens Eyde på trommer.

Fredag
22. nov 2024
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
250 Kr.
?>