PUMPEHUSET og ICO Concerts Præsenterer
Lucky Chops

Det festlige ”boybrassband” Lucky Chops spiller op til fest i København, når de rammer Pumpehuset for fuld udblæsning lørdag 23. juni.

Lucky Chops har tidligere besøgt og begejstret i Danmark, hvor de har spillet deres solide pophits på blæseinstrumenter for fyldte sale heriblandt et udsolgt Pumpehuset og et udsolgt Studie 3 i DR Koncerthuset.

I 2015 blev Lucky Chops en viral sensation, da en turist filmede deres fortolkninger af ”I Feel Good', 'Stand by Me' og 'Funkytown' på sin telefon i New Yorks subway – og bandets verdensomspændende succes blev på kort tid en realitet. Anno 2018 har Lucky Chops turneret verden rundt og deres festlige videoer brager stadig derudaf på YouTube.

Bandets rødder går tilbage til LaGuardia Arts High School, hvor bandets fem medlemmer mødte hinanden. I starten optrådte de på gader og stræder, og ambitionen var at blæse folk omkuld med et rockbands energi og gøre musikken dansabel, som var DJ’s – Og det er i den grad lykkedes for de fem gutter.

Der er uden tvivl en fantastisk aften fyldt med energisk og intens brass-funk, som sigter efter dansefødderne, i vente, når Lucky Chops rykker ind i Pumpehuset for udblæsning til sommer.
Lørdag
23. jun 2018
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
235 Kr. + gebyr
?>