PUMPEHUSET Præsenterer
Lucer + DRöN – Byhaven

For andet år i træk åbner Pumpehuset op for husets egen dejlige, grønne og afskærmede Byhave. Det bliver endnu federe end sidst og i år går vi all in på endnu flere siddepladser, grønnere omgivelser og bedre afskærmning fra trafikken.

Byhaven har åben hele sommeren, hvor vi teamer op med vores bedste musikalske venner, for at bringe en masse koncerter under åben himmel. Haven har åbent fra onsdag til lørdag, hvor der også vil være masser af tid til hygge, eksamenslæsning, fussball, grill og picnic.

Her er siddepladser nok, god stemning, fri wi-fi og kaffe på kanden. Tag blot grill og madkurve med, og køb så drikkevarerne i baren undervejs - det er dét, vi betaler musikerne med.

Biografi Lucer
I februar 2013 lagde Lucer hårdt ud med deres første EP ”Straight To The Bone”, og fik stor succes med deres release party på spillestedet City of Sin i København, hvor spillestedet den aften satte rekord for flest betalende gæster nogensinde. Allerede en måned senere kunne bandet høres i radioen på P6 Beat i programmet Sort Søndag, og i maj stod Lucer på scenen i Pumpehuset i København som en del af det ambitiøse line-up på Nordic Noise Festival.

Nytåret 2014 var bandet igen aktuelle med årets første rockevent på spillestedet High Voltage i København, kort efter en mindre Tour i Tyskland. I januar 2014 var Lucer forsidestof i avisen på Politikens iByen. I samarbejde med metal magasinet Blastbeast.dk blev Lucer et ud af seks upcoming bands der skulle gæste Pumpehuset til en showcase under navnet ”The New Shit”.

Lucer har siden da, været i studiet for at indspille nyt materiale, udvikle kommende musikvideoer og planlægge en omfattende Europa Tour i 2014, som skal bringe bandets rendyrkede rock’n’roll ud til et større publikum.

Biografi DRöN
De vestjyske referencer holder sig ikke tilbage i duoen DRöN. Musikken er simpel, gold og rummer en hårdhed, som ikke ligger langt fra det vestjyske landsskab. Efter længere tid med en række højenergiske og intense koncerter i Danmark udgav DRöN i december 2013 deres første fysiske udspil i form af en 7-tommer single.

Musikken trækker på inspirationer fra 70'ernes britiske til 90'ernes grunge-scene og er skabt udfra tesen om, at få en dynamisk og hårdslående lyd ud af duo-formatet. Det tunge riff er i højsædet, når DRöN laver en smeltedigel af forvrængede forstærkere, primal-sang, rungende kedler og snærrende bækkener.
Torsdag
10. jul 2014
dørene åbner
16:00
Showet starter
18:00
Pris
Fri entré
?>