PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Loyle Carner

I 2015 var han på den anerkendte "BBC Sound of 2016" liste, og tidligere i år udsolgte han Ideal Bar på VEGA. I næste uge spiller 22-årige Loyle Carner på Glastonbury festivalen, og til oktober kan han opleves i Pumpehuset i København.

Benjamin Coyle-Larner, bedre kendt under kunstnernavnet Loyle Carner, er en ung, britisk grime- og hiphopmusiker fra det sydlige London. Carner udgav den 20. januar det imponerende debutalbum, Yesterda's Gone. Albummet er spækket med sensitive og vedkommende sange, for Carner skriver bl.a. om de følelser som er svære at sætte ord på. Tag evt. det afsluttende nummer ”Sun of Jean”; Carners mor læser et digt op om hendes søn, mens et klaversample kører, der blev indspillet af rapperens nu afdøde stedfar i barndomshjemmets kælder. Albummet er opkaldt efter et track, som netop stedfaderen havde liggende på et ukendt album.

Gennembruddet kom med ep'en A Little Late, som blev udgivet i september 2014. Sangene kredser om stedfaderens død og rapperen gennemgår sorgen med smertefuld intimitet. Ep'en udforsker det familieansvar Carner stod overfor efter stedfarens død. Hvordan finder man balancen mellem at være en ung energisk mand, lige kommet ud af teenageårerne, til at skulle være manden i huset?

Carner blev som barn diagnosticeret med ordblindhed og ADHD, hvilket gjorde opvæksten hård for den unge musiker. Kunstnernavnet blev til, da han som lille blev ved med at skrive sit efternavn forkert grundet sin ordblindhed.
Søndag
22. okt 2017
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
190 Kr.
?>