PUMPEHUSET Præsenterer
Lowly + Red Lama – Byhaven

For andet år i træk åbner Pumpehuset op for husets egen dejlige, grønne og afskærmede Byhave. Det bliver endnu federe end sidst og i år går vi all in på endnu flere siddepladser, grønnere omgivelser og bedre afskærmning fra trafikken.

Byhaven har åben hele sommeren, hvor vi teamer op med vores bedste musikalske venner, for at bringe en masse koncerter under åben himmel. Haven har åbent fra onsdag til lørdag, hvor der også vil være masser af tid til hygge, eksamenslæsning, fussball, grill og picnic.

Her er siddepladser nok, god stemning, fri wi-fi og kaffe på kanden. Tag blot grill og madkurve med, og køb så drikkevarerne i baren undervejs - det er dét, vi betaler musikerne med.

Lowly
Det er en helt særlig energi, der opstår når fem individuelle kunstnere arbejder medhinandens musik og begynder at skrive sammen til et fælles projekt. Blandingen afmoderne digitale effekter, gamle analoge synthesizere, skramlet guitar og intense oghøjenergiske beats skaber en organisk og medrivende atmosfære. De to kvindeligemedlemmer synger ofte unisont og bidrager til en svævende lyd, der leder tankerne henpå kunstnere som Tame Impala og Animal Collective.Lowly består af:Nanna Schannong (Nanna Schannong), Kasper Staub (Islets of dust), Soffie Viemose (NANOME), Thomas Lund (Point Blank) og Steffen Lundtoft (NovemberDecember).

Ved at trække på erfaringer fra deres egne projekter, blev bandet hurtigt til en slagssupergruppe. Alle skriver, alle komponerer, alle arrangerer. Derfor trænger allemedlemmers projekter igennem hvilket gør lydbilledet både nuanceret og nyt.“Dette projekt har for os været en hel ny måde at arbejde på, da vi tidligere har væretmeget optaget af vores egne projekter. Lowly giver os mulighed for at være på et hold,hvor alle, ud over at være fantastisk dygtige musikere og sangskrivere også hariværksættererfaring på både den københavnske og aarhusianske musikscene.”Bandets første single, Daydreamers, udkom d. 17. april og har i den forbindelse fået en masse udenlandsk opmærksomhed fra bl.a. The Guardian og blogs som The Line of Best fit og The 405.

Om Daydreamers siger bandet:“På en måde er denne sang ekstra særlig for os, fordi det var det første nummer vi spillede i øvelokalet, og det nummer vi lærte hinanden at kende i. Det har været med til at vise os retningen for resten af pladen og med til at åbne op for den energi som præger vores musik.”Lowly blev dannet i slutningen af 2013 og indspillede deres debut-EP i februar 2014.I maj spillede bandet på SPOT festival og om koncerten skrev Information: “Synthesizernes overjordiske kvaliteter gjorde legende tilnærmelser til poppen, men med blik for at pille det hele fra hinanden og begynde forfra et nyt sted, hvor rytmerne og klangene overrumplede endnu mere. Der var ikke andet at gøre end at lave balstyriske rejehop til de eksplosive sambarytmer."

Red Lama
Red Lama består af 6 individer der hver især er med til at definere farverige og psykedeliske lyduniverser. Musikken er kollektivt udarbejdet og bærer præg af medlemmernes forskellige inspirationer sammenflettet i fortællinger, der hyppigt bevæger sig op og ned i tempo, stemning, intensitet og dynamik.

Det er eksperimenterende og psykedelisk rock, der forsøger at minde os om følelsen af at være til stede.

” Jim Morrison is sitting on beach, listening to this music, as a turist” - Red Lama
Fredag
11. jul 2014
dørene åbner
16:00
Showet starter
18:00
Pris
Fri entré
?>