PUMPEHUSET Præsenterer
Loppemarked + Xolo Island - Byhaven

Pumpehuset inviterer søndag den 27. juli til loppemarked, koncert og økologiske hotdogs i den nyrenoverede byhave.

På søndag kan du få udskiftet din garderobe, opfrisket pladesamlingen og høre koncert med P3-aktuelle Xolo Island.

Begivenheden finder sted søndag den 27. juli kl.11.00-17.00 i Pumphusets Byhave, som har haft stor succes med udendørs koncerter i løbet af sommeren. Det populære spillested inviterer nu til loppemarked, hvor Xolo Island, som er med i årets Karrierekanon på P3, kommer og spiller en blanding af synth- indie- og festpop.

Ud over musik og genbrugsfund vil der blive serveret øl, kaffe og økologiske hotdogs fra Pølse Kompagniet. Der er fri entré, mens det koster 150 kroner at have en stand på loppemarkedet.

Booking af stande: [email protected]

Xolo Island:
Det startede over en kold bajer et sted på Blågårdsgade til Distortion, og det slutter, når musikken nådesløst river dig ud i et lydbillede, der mest af alt minder om en af de der selvforstærkende, søde drinks, proppet med paraplyer i en uimodståelig farvesymfoni. Jens og Christian er Xolo Island. De har lavet musik i hver deres forskellige konstellationer, siden de først var gamle nok til at låne ungdomsklubbens kradsede lokaler, men i sommeren 2012 fandt de sammen, en melodi der virkede. Xolo Island er synth, indie, festpop. Det handler om indadvendt melankoli, festens flirt og Københavns gader. Det handler om de ting, der ikke altid giver mening at sige højt, men som synges smukt. Og selvom Xolo Island kan være meget, så er det vigtigt, at det bliver for mange.

- - - - - - - - - - - - - -

For andet år i træk åbner Pumpehuset op for husets egen dejlige, grønne og afskærmede Byhave. Det bliver endnu federe end sidst og i år går vi all in på endnu flere siddepladser, grønnere omgivelser og bedre afskærmning fra trafikken.

Byhaven har åben hele sommeren, hvor vi teamer op med vores bedste musikalske venner, for at bringe en masse koncerter under åben himmel. Haven har åbent fra onsdag til lørdag, hvor der også vil være masser af tid til hygge, eksamenslæsning, fussball, grill og picnic.

Her er siddepladser nok, god stemning, fri wi-fi og kaffe på kanden. Tag blot grill og madkurve med, og køb så drikkevarerne i baren undervejs – det er dét, vi betaler musikerne med.
Søndag
27. jul 2014
dørene åbner
11:00
Showet starter
Pris
Fri entré
?>