PUMPEHUSET Præsenterer
Loiter + Kogekunst

Loiter og Kogekunst spiller i Byhaven den 24. juli - som sædvanligt er der fri entré.

Loiter
Fængende melodier og kaotiske dissonanser: Københavnske Loiter står for en fusion mellem 80ernes støjrock og 90ernes brit-pop og shoegaze. Med nostalgi og stilbevidst overskud bliver der trukket på et bredt bagkatalog, som forvrænges af en nysgerrighed for at eksperimentere og lege med ukonventionelle tanker om hvad en popsang kan være.

Absurditeten er nøgleordet, når bandet i tager os med ind i deres popmelodiske udforskning af mord, selvudslettelse og afgrund. Tilbage i november 2018 kunne Loiter præsentere debutsinglen Boyz, som med sin ’lollede’ DIY-æstetik behandlede temaer som usikkerhed, forfængelighed og seksualitet. I april var de tilbage med anden single D.I.T. i opløbet til deres debutplade, som lander i sommeren 2019. Loiter er Andreas Jeppesen (RMC), Alvilda Reiter (Clarissa Connelly) og Kasper Rekve.

Kogekunst
Duoen Kogekunst fra Aalborg spiller dronerock, børnehavehits, dansepop, støjpis, ballader og alt, der falder dem ind. De to musikere går til musikken med drenget nysgerrighed og ukuelig legelyst og orkestrerer et udsyret harmonikasammenstød mellem genrer, elektriske udspasninger og skamløs sukker-pop. Kogekunst er sonisk action painting.

Gruppen markerede sig sikkert på det nationale landkort for ny original rockmusik med udgivelsen “SEXEDE” i august måned 2018. På både Undertoner og Passive/Aggressive har albummet været at finde i top10 på lister over årets bedste danske udgivelser, og Gaffas anmelder gav det 5 stjerner med overskriften “Hvem har pisset på min popmusik?” Herudover kan bandet prale med at være Carsten Holm fra P6 BEATs nye yndlingsband, efter en forrygende koncert til Nye Toner på Bremen Teater i oktober 2018.
Onsdag
24. jul 2019
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>