PUMPEHUSET og Doomed Scandinavia Præsenterer
LLNN + special guest: (0)

Ex-medlemmer fra The Psyke Project, Hexis, Piss Vortex mf.  indpakker Pumpehuset i mørkt, tungt, post-apokalyptisk metal den 15. oktober.

LLNN står klar til at tage dig med på en rejse til de ukendte dele af det ydre rum med deres post-apokalyptiske, klaustrofobiske post-metal blandet med tung sludge og elektroniske sci-fi elementer. Til november tager LLNN i studiet for at indspille opfølgeren til “Deads” [Pelagic Records 2018], og vil i den forbindelse præsentere spritnyt materiale til koncerten i Pumpehuset.

Bandets medlemmer henter en stor del af deres inspiration fra filmkomponister som John Carpenter (The Thing), Brad Fiedel (Terminator), Colin Stetson (Hereditary) og Jerry Goldsmith (Alien).
LLNN er signet hos Pelagic Records (The Ocean, Envy, Cult of Luna), har turneret i det meste af Europa og har optrådt på bl.a. Roskilde Festival, Roadburn og Desertfest UK.

"Sometimes it feels like the soundtracks of Apocalypse Now and Eraserhead has been melted together and blasted through a ferocious guitar amp – these songs have both a sense of impending doom and an extraordinary combination of raw energy and gritty beauty.“ - Peter Albrechtsen, Sound Designer [Dunkirk, Antichrist, The Girl With Dragon Tattoo]

"Intense and foreboding, their sludgy racket rattles through our bones long after they've left the stage.” - LLNN live, Spot Festival 2019, Metalhammer UK

Special guest: (0)
(0) er en af de bedst bevarede hemmeligheder fra den danske undergrund. Kun meget lidt information kan findes og musikerne bag forbliver anonyme - i stedet vælger de at lade deres harske og ekstreme soundscapes tale for dem. Bandets selvbetitlede debut-EP, der blev udgivet i 2017, afprøvede grænserne for black metal, progressiv metal, drone og post-metal. EP'er en krævende og multi-facetteret affære, der boltrer sig i kaskader af sortnet vrede og dyster melankoli. I april 2020 udgav Napalm Records (0)'s debutalbum "SkamHan" - en klar drøm indpakket i growlende, mørk melankoli. Syv eksplosive og tyngende skæringer overbragt i et vildskabsvanvid, der springer ud som en hallucinerende mikstur af black, drone og post-metal krydret med intense sludge og progressive inspirationer.

På grund af den nuværende coronasituation, bliver denne koncert afviklet for siddende publikum. Vi har indrettet Pumpehuset i en corona-venlig udgave, hvor vi forener energien fra et spillested med hyggen fra en tysk bierstube. Det betyder borde/bænke-opsætning i den store sal, så det er muligt både at hygge og høre koncert med vennerne samtidig. Indretningen og rammerne for koncerterne er udarbejdet i tæt samarbejde med myndighederne for at gøre koncerterne sikre og trygge for alle.
Torsdag
15. okt 2020
dørene åbner
19.00
Showet starter
19:45
Pris
160 Kr. + gebyr
?>