PUMPEHUSET og Beatbox Entertainment Præsenterer
Little Simz

Hun har turneret med Gorillaz, og Kendrick Lamar er selverklæret fan. Til maj får København besøg af en af de dygtigste, kvindelige rappere på hiphop-scenen lige nu.

Simbiatu Abisola Abiola Ajikawo blev født i Nordlondon i 1994 af nigerianske forældre, og allerede i 2010, bare 16 år gammel, udgav Simbiatu sit første mixtape, der fik titlen ”STRATOSPHERE ”. Efterfølgende udgav hun intet mindre end otte mixtapes, og i 2015 udkom Little Simz’ debutalbum ”A Curious Tale of Trials + Persons”, der blev udgivet på hendes eget label ”Age: 101 Music”, co-signet af Kendrick Lamar og J. Cole.

Og skulderklappet fra hiphop-koryfæerne er med rette: Little Simz er en helt fænomenalt dygtig teknisk rapper, og når hun går fra rap til sang kan man spore både Lauryn Hill og Drake i hendes mørke hiphop-univers. ”A Curious Tale of Trials + Persons” scorede en karakter på 7,8 på musikmagasinet Pitchfork, og med det, voksede Little Simz’ fanskare sig større og større, både blandt publikum og anmeldere. I 2016 udgav hun sit andet album, der trak referencer til Alice i Eventyrland og således fik titlen ”Stillness in Wonderland”. Konceptalbummet startede som en kortfilm, der blev til en tegneserie, og da albummet kom, kastede det en turne i Australien af sig, samtidig med at Little Simz åbnede dørene til sin helt egen mini-festival i London, der fik navnet ”Welcome To Wonderland”.

Der er allerede sket meget i 23-årige Simbiatus liv inklusiv et samarbejde på Gorillaz’ ”Garage Palace”, og efterfølgende var hun med som opvarmning på deres ”Humanz”-turne i 2017. Og så har hun allerede besøgt Danmark flere gange. Fans i både Aarhus, Odense og København har kunne opleve hendes koncerter. Desuden har hun optrådt på Roskilde Festivals Apollo-scene i 2016 og til Distortion Ø sidste år. Til sidstnævnte koncert var GAFFA tilstede og kvitterede med fem stjerner: ”Little Simz er i sandhed en konge inden for sin genre”.

Så du kan godt forberede dig på en royal behandling, når Little Simz optræder på Pumpehusets scene den 16. maj.

SUPPORT: VanJess
Onsdag
16. maj 2018
dørene åbner
19.30
Showet starter
20.30
Pris
200 Kr. + gebyr
?>