PUMPEHUSET og Pumpehusets Byhave Præsenterer
Wavey: Beni + Izzyyy + Louis Valuta + Hani

Beni
Unge Beni er en af de upcoming urban sangere man skal holde øje med. Med sine unikke beats, en blanding af moderne nordafrikanske Raï musik og RnB, også kaldet RaïnB, har han sin helt originale lyd. Man kan høre i nogle af Benis tekster, at han er vokset op i et hårdt kvarter, i en af Københavns forstæder. Benis levering og sans for melodier gør dog at musikken og den gode stemning altid er i front. I Pumpehusets Byhave får Beni følge af sin musikalske kollega, sanger og rapperen Hani. Sammen vil de levere et bud på noget af den kommende lyd, der kommer til at strømme ud af urban scenen.

Louis Valuta
Københavnske Louis Valuta stormede i december ind på den danske rapscene med den iørefaldende kokainhymne 'Snemand'. Siden fulgte singlen 'Hun ka li det' og mixtapet 'TYVE17', der cementerer den 27-årige rapper som frontmanden for en ny lyd i dansk hiphop. Der er tale om narkorap med et glimt i øjet og en garanteret fuldstændig sindssyg optræden, når den tidligere breakdancer går på scenen.

Izzyy
Izzyy er en ung dansk/gambiansk sanger fra Avedøre. Izzyy er vokset op i et musikalsk inferno, hvor både 2pac og Fela Kuti har været de store helte, der har været med til forme ham som kunstner. Izzyy leverer ørehængende afropop på dansk, der spreder vital livsglæde og kan fylde dansegulve fra Skagen til Capetown.

Det er ikke mere end et år siden at Izzyy udgav sin musik og hans musik er allerede blevet streamet mere end 1,2 millioner gange på Spotify! Det er specielt hittet "Ram Den Mil" som Izzyy er kendt for, og musikvideoen er da også blevet set mere end 1,5 millioner gange på Youtube!

Ved at trække på sine gambianske rødder har Izzyy valgt at udvide sin musikalske profil og derved omfavne afropoppen på dansk. Det er med den afrikanske rytme, at Izzyy inviterer alle Danmarks farlige piger og drenge til at sætte ild til de danske dansegulve med deres brandvarme kroppe!
Lørdag
27. maj 2017
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>