PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Lethal Bizzle

Grundet uforudsete omstændigheder er koncerter desværre blevet aflyst

Da Østlondons Lethal Bizzle brød igennem med solosinglen ‘Pow (Forward)’, var grimescenen præget af interne slåskampe og havde udadtil et dårligt ry. Så selvom singlen vandt den prestigefyldte MOBO Award, blev den med sine voldsomme rim bandlyst fra engelsk radio og var med til lægge scenen ned. For en stund. For i dag er scenen heldigvis stærkere end nogensinde før, og vi er derfor stolte over endeligt at kunne lægge hus til en af grimens største personligheder, når Lethal Bizzle rammer Pumpehuset tirsdag den 24. oktober.

Før ‘Pow (Forward)’ vendte op og ned på grimescenen, skød Lethal Bizzle karrieren i gang som en del af grimecrewet More Fire Crew, hvis single ‘Oi!’ var et af de første grimenumre, der ramte top 10 på UK Singles Chart. Siden er det blevet til tre stærke album og efter en lang pause er han i år klar med det nye album Lennox Rd.

Albummet har endnu ikke fået en udgivelsesdato, men imens vi venter på den, kan vi varme op med #DENCH-rapperens nye EP You’ll Never Make a Million from Grime. Og hvis den stærke første single ‘I Win’, der har Skepta med på et vers, er et tegn på, hvad vi kan forvente af hans kommende Pumpeshow, så har vi en varm aften i vente.
Tirsdag
24. okt 2017
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
200 Kr.
?>