PUMPEHUSET Præsenterer
Leprous + MONUMENTS (special guests)

De norske prog-metalrockere Leprous vender tilbage til Pumpehuset, som de sidste besøgte i 2017. Denne gang som led i en omfattende Europa-tour. Som special guests har Leprous inviteret det sublime britiske prog-metalband MONUMENTS. Supporten står norsk-svenske Kalandra for.

Leprous er kendt for deres yderst stemningsfuldte progressive rock, hvor polyrytmik blandes sublimt med melankolske atmosfærer og vokal samt stikkende lyrik.

Special guests: MONUMENTS
MONUMENTS har i snart et årti beriget metalverdenen med moderne progmetal med djentede riffs og komplekse melodier. MONUMENTS opstod fra asken af det tidligere band Fellsilent, da guitarist John Browne slog pjalterne sammen med en anden guitarist, Josh Travis. MONUMENTS har i 2022 udgivet deres fjerde studiealbum, "In Stasis", hvor de arbejder tæt sammen med den australske komponist Mick Gordon, der er kendt for at have skabt det anerkendte soundtrack til 2016-rebootet af DOOM-computerspillene. Pladens overlegne progmetalcore manifesterer på 50 minutter MONUMENTS plads som et af de ypperligst i moderne progmetal.
Torsdag
2. feb 2023
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
240 Kr. + gebyr
?>