PUMPEHUSET og All Things Live Præsenterer
Lennon Stella

Det canadiske multitalent Lennon Stella, der startede karrieren som barn i søskendeduoen Lennon & Maisy, har medvirket i TV-serien Nashville og lagt stemme på flere kæmpe pophits, er klar til at indtage verden som soloartist. Oplev den unge popstjerne, når hun gæster Danmark for første gang og indtager Pumpehuset 8. februar.

Den canadiske sangerinde, sangskriver, skuespiller og multi-instrumentalist, Lennon Stella, er på kort tid gået fra barnestjerne på YouTube sammen med søsteren Maisy til at stå på egne ben og indtage den internationale underholdningsverden med storm. Som blot 12-årig fik hun sit virale gennembrud sammen med lillesøsteren, da de udgav et cover af Robyns ”Call Your Girlfriend” på YouTube i 2012, der fik over 100 millioner visninger. Den pludselige popularitet førte til rollen som Maddie Conrad i hit tv-serien Nashville, som er blevet vist på amerikansk TV de sidste seks år.

I 2018 teasede Stella starten på hendes solokarriere, blandt andet med hendes medvirken på Jonas Blues nummer ”Polaroid” sammen med Liam Payne, der til dato er streamet over 200 millioner gange. Hendes stemme er ligeledes at høre på The Chainsmokers-hittet ”Takeaway”, og hun har efter udgivelsen af sin EP Love, Me været på turné med netop The Chainsmokers, Anne-Marie og 5SOS.

Stellas solomateriale nikker til en bred pallette af musikalske inspirationskilder som Beach House, The 1975, Fleetwood Mac, The Beatles og Andy Shauf. Hendes visuelle udtryk henter inspiration fra 60’erne, 70’erne og 90’erne, og således kan Stella placeres i en del af bølgen af nye popartister, der repræsenterer et nyt perspektiv på tidligere generationers popmusik, og samtidig kigger fremad. Med mere end halv milliard streams det sidste år, og placeringer på lister som Refinery29’s ”Young Celebrities to Watch in 2019” og Teen Vogues ”16 Musicians You Need to Be Listening to in 2019”, er Lennon Stella klar til at erobre verden. I 2020 står den på udgivelsen af hendes debutalbum og tilhørende headliner-turné, der bringer den unge popstjerne forbi Danmark i det nye år.

Support: Lova
Lørdag
8. feb 2020
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
255 Kr. + gebyr
?>