PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
Lemaitre
Girls Night Out

Norske Lemaitre er kendte for elegante grooves og – I mangel af bedre formuleringer - larger-than-life melodier. De udgav tidligere i år EP’en Afterglow, og efter adskillige digitale hits er deres berømmelse efterhånden begyndt at boble stille og roligt til en lystigt kogende banger-garanti. Pumpehuset kan godt ventes at vibrere lystigt, når duoen gæster København den 3. februar til en ordentlig fredagsfest.

Lund og Jansen startede med at lave musik sammen, fordi de delte smag for Chemical Brothers og Basement Jaxx, hvis bigbeatlyd trækker tråde til mange af Lemaitres tracks i dag. Og selvom deres rødder er nordiske, kan det fransk klingende navn ikke formodes helt tilfældigt – for det første er det efternavnet på ophavsmanden til Big Bang teorien. Lemaitre laver bangers i ordets mest etymologiske forstand - for det andet er nordmændenes kærlighed til franske elektro-fyrster som Daft Punk og Justice slet ikke til at tage fejl af.

Duoen er imidlertid flyttet til L.A. En lang vej fra deres første kældereksperimenter hjemme i Norge, og en beslutning der har kastet varme og ind i deres fyldige synthtracks. På ‘Afterglow’ beskæftiger Lemaitre sig gerne med bittersødmen og melankoli, og deres nye materiale udfolder sig som mere soulet og nuanceret end tidligere udgivelsers åbenlyse beatbomber.

Live er der kun et ekstra lag at vente fra Lemaitre, hvis liveperformances for længst har sendt tunge bølger af synthvædede grooves igennem publikum. Særligt fremhæves kan dette års Coachella, hvor de manifesterede sig som vaskeægtige partystarters med hver eneste beathjerte i deres hule hånd. Vi glæder os til at blive taget i kærlig behandling af hitmagerne på Pumpehuset!
Fredag
3. feb 2017
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
200 Kr.
Girls Night Out
Placeholder image
?>