PUMPEHUSET og SoulKitchen og Kulturbolaget Præsenterer
Lee Fields & The Expressions
Andreas Beraha

Lee Fields er en fascinerende mand. North Carolina-sangeren brød frem på samme tid som Kool & the Gang, men har først endeligt fået sit gennembrud efter årtusindeskiftet. Særligt med udgivelserne med husbandet The Expressions i de seneste otte år har han formået at brage igennem og endelig, 47 år siden sin debutudgivelse, fået den opmærksomhed og respekt, som han fortjener.

Den 28. januar 2017 står han og The Expressions klar i klassiske jakkesæt og med afslappet attitude. Man tages tilbage til en tid, hvor samtlige bandmedlemmer kunne have haft deres eget band, men ikke føler det nødvendigt at påpege sine evner. Der er en coolness over herrerne, der mest af alt ligner medlemmer af Arctic Monkeys, men spiller som var de Motowns udvalgte.

Den klassiske soul sanger Lee Fields, aka. Little JB pga. hans sammenfald i stemme og statur med James Brown, leverer trods så mange år på scenen mere end nogensinde. Lee Fields har tidligere optrådt med sit faste orkester The Expressions på Roskilde Festival, to udsolgte koncerter på Loppen, samt Vanguard Festival i 2015.
Lørdag
28. jan 2017
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
315 Kr.
Andreas Beraha
Placeholder image
?>