PUMPEHUSET Præsenterer
Larkin Poe


Søsterduoen Larkin Poe rammer Pumpehuset den 18. marts med deres moderne take på roots musik. Bandet har netop udgivet deres fjerde album, Venom & Faith, og manifesterer sig med det som en af de mest spændende, nyere stemmer indenfor den guitarbårne del af amerikansk musik.


Larkin Poe består af de to søstre Rebecca og Megan Lovell, der mestrer hele rockinstrumentpakken, og således også spiller de fleste af dem på deres seneste plade, Venom & Faith. En plade, der ligesom resten af deres bagkatalog er fyldt med beskidte guitarriffs, vildt smukke vokaler, steel-guitar, blues-licks med lidt stomping, men også poppede elementer. Det er det mix af at hædre den musikalske historie, de står på skuldrene af, mens de heller ikke er bare for at gå nye, moderne veje, som gør Larkin Poe til et specielt bekendtskab.


Søstrene startede egentlig karrieren helt tilbage i 2005 som The Lovell Sisters, men i takt med at deres musikalske stil udviklede sig blev Larkin Poe en realitet i 2010. Navnet er taget fra deres tip-tip-tip-oldefar, der efter sigende var i familie med den store poet Edgar Allan. Som Larkin Poe har de udgivet fire studiealbums, og hvert af dem er et imponerende favntag med roots-musikken.


Så hvad enten man er hardcore roots-fan eller bare mangler noget stærk rockmusik i sit liv, så har Larkin Poe den rette medicin klar i Pumpehuset den 18. marts 2019.Mandag
18. mar 2019
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
180 Kr. + gebyr
?>