PUMPEHUSET Præsenterer
Lake Street Dive

22. maj gæster det moderne jazzband Lake Street Dive Pumpehuset i København.

Lake Street Dive gav i november 2013 to udsolgte koncerter i Huset i Købehavn. Blot ½ år efter deres første Europa turné vender den amerikanske popjazz-kvartet grundet stor efterspørgsel nu tilbage til Europa og Danmark, hvor de denne gang optræder i større rammer i Pumpehuset. Bandet spiller moderne jazz og kombinerer den med deres passion for pop, R&B, soul og inspirationer fra The Beatles og British Invasion.

De fire medlemmer af Lake Street Dive studerede alle på Bostons New England musikkonservatorium, da den lokale guitarist og trompetist Mike Olson håndplukkede dem ud blandt eleverne og satte dem sammen. Bandet udgav deres debutalbum In This Episode i 2007, men det var først da de lagde deres cover af The Jackson 5´s I Want You Back på youtube i 2012 at de for alvor slog igennem. Videoen blev hurtigt populær og er blevet et onlinefænomen med over 1.200.000 views

Siden har bandet fået stor opmærksomhed i den amerikanske presse. The New Yorker, Hollywood Reporter og The New York Daily News har alle givet bandet rosende ord med på vejen og har især lagt mærke til bandets energi og forsanger Rachel Price, der blandt andet bliver sammenlignet med en ung Etta James. De er desuden netop blevet kåret til at være iblandt 10 New Artists You Need to Know af selveste Rolling Stone Magazine, der kalder bandet for ’unexpected showstoppers’.

Lake Street Dive udgiver deres nye album Bad Self Portraits 18. februar, men bandet slår fast at de skal opleves live og det er der nu mulighed for i Pumpehuset 22. maj, hvor de endnu engang står klar til at spille stemningsfuldt popjazz for deres danske fanskare.
Torsdag
22. maj 2014
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
175 Kr. + gebyr
?>