PUMPEHUSET Præsenterer
Kylesa + Sierra + Jagged Vision

Klik her og køb en kombibillet der giver adgang til Kylesa + Red Fang og spar 60 kr.


Kom og få en lektion smadret sludge metal og atmosfærisk psych rock, når amerikanske Kylesa lægger vejen forbi Pumpehuset i starten af 2014!

Med deres seneste album ”Ultraviolet” i ryggen drager amerikanske Kylesa på EU tour i begyndelse af 2014. Især fans af old school rock og groovy sludge godt kan glæde sig til et eksplosivt live syretrip, der med bandets hele 2 trommeslagere garanteret bliver en tonstung omgang.

Kylesa har i løbet af deres i alt 6 fuldlængde albumudgivelser bevæget sig vidt omkring indenfor rock/metal genren og det nyeste udspil ”Ultraviolet” er absolut ingen undtagelse. Her har bandet stadig en solid base i den sludgy og groovy metal, men udfordrer stadig lytteren ved at lodde utallige elementer fra forskellige genrer på deres tunge metal rock.

Vi glæder os til en magtdemonstration i håndtering af det inferno af pedalboards og guitareffekter, som Cope, Pleasants og co. har for vane at medbringe live.

Med som support har Kylesa den canadiske prog. stoner trio Sierra samt norske Jagged Vision, der har base i Kvelertak’s hjemby Stavanger.
Søndag
12. jan 2014
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
140 Kr. + gebyr
?>