PUMPEHUSET og Beatbox Præsenterer
Kyla La Grange
Too Young To Die (DK)

Dyster synthpop til København


Når man studerer filosofi på Cambridge, ligger det måske ikke lige for at man bruger fritiden på at skrive en synth-baseret og dyster afart af indiepop, og tilmed lave nogen ret store hits ud af det. Men det gør Kyla La Grange altså. Begge dele.


Herhjemme kender vi hende især fra hendes sommerhit Cut Your Teeth, som bliver heftigt spillet på P3 i et Kygo remix, og entrerede den danske top 20, men La Grange har udgivet 2 albums, og i hjemlandet UK er hun allerede godt på vej til at blive the next big thing.

Hendes seneste album Cut Your Teeth er produceret af Jakwob, der også har lagt ryg til Lana Del Rey, Ellie Goulding, Lily Allen og Usher, og sammen har de skabt en mørk og kompleks lyd, ikke helt ulig det vi oplever fra artister som Banks og FKA twigs i disse dage - og det er med det i ryggen, at Kyla La Grange besøger København til efteråret.

Om Kyla La Grange's sidste album sagde det toneangivende website The Line Of Best Fit:

Pop’s going through a renaissance of sorts lately, or more accurately, the chart-dominating pop is, and alongside the aforementioned, La Grange is leading the charge of the nu-pop brigade. Avoid at your peril; the record’s not for missing.
Onsdag
19. nov 2014
dørene åbner
19:00
Showet starter
20:00
Pris
160 Kr. + gebyr
Too Young To Die (DK)
Placeholder image
?>