PUMPEHUSET Præsenterer
KUBE feat. Smerz, Bjørn Svin, Rumpistol m.fl.

Fire elektroniske live-acts samles til en spektakulær performance, hvor publikum inviteres til en anderledes og overvældende visuel oplevelse, der springer rammerne for koncerter og bringer ny intimitet i spil. 


Centrum for arrangementet er en specieldesignet kasse – KUBE – som er beklædt med en semi-transparent skærm, hvor video og visuals, udviklet af Obscura, projekteres under koncerterne. De dynamiske, visuelle projektioner fungerer i samspil med de optrædende elektroniske acts, der spiller fra installationen. 


Smerz


Efter et år med soveværelsesproduktion har Smerz' nylige liveoptrædener og spredning af musik skabt opmærksomhed og givet jobs i Københavns elektroniske musikmiljø. Den norske producerduo med base i København, skaber et melodisk og dragende lydunivers, hvor feminin vokal mikses med tunge produktioner. Pt. er duoen i gang med at færdiggøre deres debut-ep. Med kun en sang ude på Soundcloud har de i år alligevel optrådt på bl.a. Roskilde Festival og de store Norske og Svenske festivaler Øya og Way Out West.


Bjørn Svin


Danmarks technolegende og kultfigur på den elektroniske scene har nu i tyve år været bannerfører og pionerende med sin involverende og kompromisløse produktionsstil.


Rumpistol 


I mere end ti år har københavnske Rumpistol leveret sin unikke genrekrydsende elektroniske sæt, der har givet ham en særstatus med sin præcision og professionalisme hos alt fra John Peel til Laurent Garnier. 


Mikkel Meyer


DIY- og synth-freak Mikkel Meyer præsenterer folk-inspireret acid-electro, der kombineres med vokaler. Mikkel Meyers forkærlighed for vintage dj-gear bringes i spil under hans optræden og giver et personligt og nostalgisk udryk.


Obscura & Sort Støj


Videoscenograferne leger nysgerrigt med de audiovisuelle rammer, der skaber en koncert. Videokollektivet Obscura har markeret sig som nogle af Danmarks mest innovative og kreative videokunstnere med store ambitioner om at udvikle og udfordre den visuelle oplevelse ved livekoncerter.

Fredag
5. feb 2016
dørene åbner
21.00
Showet starter
22.00
Pris
130 Kr. + gebyr
?>