PUMPEHUSET og All Things Live Præsenterer
KSI

Som følge af de forlængede restriktioner bliver koncerten med KSI rykket. Arrangøren, All Things Live, arbejder på at finde en ny dato og den vil blive meldt direkte ud til alle billetkøbere.

Med milliarder af views på YouTube - og i kølvandet på sit storhittende debutalbum fra 2020, er KSI klar til at indtage verden på ny med sit helt nye album All Over The Place næste år. Glæd dig til at opleve den engelske stjerne live i Pumpehuset 24. januar.

KSI har de seneste år formået, hvad mange social media personligheder kun blot tør drømme om: Nemlig at transcendere sit imperium fra de sociale medier til musikhitlisterne.

Hans karriere startede nemlig på YouTube i 2009, hvor KSI hurtigt fik opbygget sig et stort following via sine gaming-commentary videoer, vlogs og comedy. I 2021 skriver følgertallet svimlende 34 millioner subscribers og over otte milliarder views på tværs af hans kanaler, og han er dermed en af verdens største YouTube-fænomener. I 2019 indtog han andenpladsen på Sunday Times’ liste over Top 100 UK Influencers.

Da KSI i 2015 begyndte at udgive musik, spredte de mange milliarder views sig hurtigt til lyttertal på diverse streamingtjenester, og hans debut soloalbum Dissimulation fra 2020 indtog andenpladsen på UK Albums Chart. Han har derudover haft intet mindre end 12 singler i Top 40 på UK Singles Chart – hvoraf syv af dem er endt i Top 10 og fem i Top 5.

KSI besøgte København i 2019, hvor han besøgte VEGA i selskab med YouTube og rimsmed-kollegaen Randolph på deres fælles New Age Tour, og her spillede den danske YouTube-stjerne Eiqu Miller support.

Han er lige nu aktuel med sit helt nye album All Over The Place, der indeholder prominente features med blandt andet Future, YUNGBLUD, 21 Savage og Polo G - og til næste år er han så klar til at indtage verdens livescener med den nye musik, og danske fans kan glæde sig til opleve KSI i Pumpehuset i starten af det nye år.
Mandag
24. jan 2022
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
225 Kr. + gebyr