PUMPEHUSET og All Things Live Præsenterer
Kruder & Dorfmeister

Den banebrydende østrigske duo bringer deres disede trip hop til København, hvor publikum kan få deres ultimative chillout på, imens forårssolen går ned over Pumpehuset 17. maj.

TOM and His Computer spiller kl. 20.30
Kruder & Dorfmeister spiller kl. 21.45

Peter Kruder og Richard Dorfmeister udgav i 1993 deres genredefinerende album G-Stoned, hvor de som nogle af de første mixede samples og inspirationer på tværs af genrer som dub, afro-jazz og hiphop.

Den Wien-baserede duo har siden debuten markeret sig i den musikalske verden med deres åbensindede musikalske koncepter, og deres genrebrydende remixes og dragende produktioner på de efterfølgende album som DJ Kicks og The K&D Sessions har som resultat solgt millionvis af eksemplarer gennem tiden.

Til denne dag bibeholder de to trip hop troldmænd fast i deres åbne koncept, der konstant influeres af deres egen brede musikalske appetit og evne til at høre, mærke og realisere musiske konstellationer.

Kruder & Dorfmeisters karriere kan med rette sammenlignes med en af deres store helte; Brian Eno, der med sit arbejde med alt fra Roxy Music eller albummet My Life in the Bush of Ghosts med David Byrne til sine produktioner med David Bowie og eget ikoniske album Music for Airports, har formået at bevare en visionær og altoverskyggende åbenhed i sin tilgang til musik.

Live er duoen kendt for at overføre deres nonkonformitet til både de visuelle og lydmæssige aspekter af deres optrædener, som publikum herhjemme senest fik at opleve i 2019 til en udsolgt koncert i DR Koncerthusets Studie 2. Til foråret kigger Østrigerne igen Nordpå, hvor de spiller forårsolen ned i Pumpehuset til maj.

Danske TOM and His Computer sørger for opvarmningen. Billetsalget starter den 28. februar kl. 10.00
Onsdag
17. maj 2023
dørene åbner
20.00
Showet starter
20.30
Pris inkl. gebyr
385 Kr.
?>