PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Krept & Konan

Første gang Krept & Konan stod i Pumpehuset var det foran en total udsolgt Kransal. Anden gang var det som support for Ty Dolla $ign, og igen, foran en total udsolgt Kransal. Nu er de så klar til at sælge huset ud endnu engang, når de med deres debutalbum, The Long Way Home, i ryggen, indtager Pumpehuset tirsdag den 6. december.

Den unge prisvindende duo Krept & Konan kommer flyvende ind direkte fra Sydlondon, hvorfra de på bedste DIY-facon, begyndte at dele deres rim og beats på sociale medier, lancerede deres eget label og tøjkollektion Play Dirty for snart seks år siden. Gruppen har sine rødder i det hårde engelske grimemiljø, men har slået hul på det amerikanske marked efter deres signing til Def Jam Records. Her har samarbejder med folk som Wiz Kalifa, Jeremih, YG, Skepta, Ed Sheeran defineret dem som en gruppe med ambitioner langt ud over Londons skarpe Grime-dogmer.

Efter en serie stærke mixtapes, så duoens længeventede debutalbum, The Long Way Home, endelig dagens lys denne sommer. Og med en ordentlig omgang anmelderros, og de tre stærke singler Freak of the Week, Certified og Don't Waste My Time, bliver der utvivlsomt varmet godt og grundigt op under et decemberkoldt Pumpehus.
Tirsdag
6. dec 2016
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
220 Kr.
?>