PUMPEHUSET og Strøm og Spaendning Præsenterer
DJ Ruffneck + Albertslund Terror Korps + Leviathan
Peckerhead + Lisbent

Som opvarmning til festen kan du springe på Strøms raver-bus, der holder rullende gabber-fest gennem Københavns gader mellem klokken 17 og 20. Bussen samler dig op ved Pumpehuset kl. 17 og fylder dit bashungrende legeme med solide beats, bar og gabber-DJ’s inden turen slutter tilbage ved Pumpehuset klokken 20, hvor du kan opleve Alfred Benedict i Byhaven inden festen rykker ind i huset. Det er gratis at køre med bussen, der bliver fyldt efter først til mølle-princippet.

DJ Ruffneck
Ruffneck anses for at være en af d​em der grundlagde Hardcore Technoens lyd. Gennem utallige udgivelser på hans label Ruffneck Records var han en af de mest toneangivende DJs i Holland i halvfemserne. Med en umiskendelig personlig lyd og et ekstremt professionelt greb om genren og dens udtryk skuffer han aldrig, hverken live eller på plade. En sand mester inden for disciplinen og et pejlingspunkt som store dele af genren har flokket omkring siden dens start. Vi er stolte over at kunne præsentere DJ Ruffneck for første gang på dansk jord!

Albertslund Terror Korps
ATK Er den nye generations svar på danske Hardcore Techno legender. Med et kompromisløst visuelt og musikalskt udtryk har de straffet dansegulvet utallige gange over hele danmark. Efter Nogle års pause er de nu tilbage med en ny sound og vil helt sikkert smadre dine forventninger til elektronisk musik og hvordan man afvikler det.

Leviathan
Leviathan er manden bag Cenobite Records, en af hoved udbyderne inden for Gabber subgenren PsyCore hvis udtryk er en blanding mellem Acid, Gabber, Psytrance, og Breakbeat Hardcore. Et yderst kvalitetsbevidst label der måske ikke har høstet helt så meget fame uden for en lille kreds af kendere som det burde. Med skærene alpha juno leads, frenetiske breakbeats og alvorlige acid lines efterlader musikken dig altid med lyst til mere! Vi er stolte over at kunne præsentere Leviathan for første gang på dansk jord.

PeckerHead
Selvom Peckerhead nok er det yngste skud på den danske Gabber front har han allerede nu delt scenen med folk som Rob Gee og DJ Smurf. med en utrættelig energi og en god forståelse for genrens standarder er hans produktioner altid værd at lytte på. På dansegulvet spænder han bredt, fra tidlige halvfemser acid og house til ekstreme excursioner ud i konceptet "hurtigere og vildere" også kendt som terror & speedcore. Danmarks egen Hardcore Techno enfant terrible.

Lisbent
Lisbent har været en grundpille på den alternative scene i Danmark i mere end ti år. Med imponerende virtuositet og utrættelige innovation har han produceret alt fra hypnotiserende dark ambient til perverteret speedcore og næsten alle genrer der imellem. Tag dig i agt, fordi Lisbent giver dig meget mere end blot en enkel og nem ridetur.

DJ Choose
DJ Choose er en ægte dansk Hardcore og Acid legende. Gennem udgivelser på det anerkendte amerikanske label "Drop Bass Network" i halvfemserne fik han plantet sig solidt i det internationale elektroniske musik landskab. Har siden da bevæget sig videre så vi er stolte over at kunne præsentere et eksklusivt acidcore set fra hans hænder på aftenen.

DJ Prax
Prax var med til at køre Deutsche Club i Ungdomshuset i halvfemserne, en af de eneste reelle Gabber klubber i Danmark på det tidspunkt. Med en solid pladesamling, et umiskendeligt drive og en seriøs sensibilitet for genrens form, levere han altid varen når det kommer til Hardcore Techno'ens tidlige udtryk.
it comes to Hardcore Techno's early style.

VJ Hackstage
Hackstage er et up and coming event tekniker crew med base på bolsjefabrikken. Hver gang de er involveret kan man være sikker på at rummet er dekoreret ud over det sædvanlige. 3d mapping, installationskunst, extremt fed VJ’ing og yderst professionel afvikling er nogle af deres særpræg.
Fredag
15. aug 2014
dørene åbner
21.00
Showet starter
21.00
Pris
160 Kr. + gebyr
Peckerhead
Placeholder image
Lisbent
Placeholder image
?>