PUMPEHUSET og Blastbeast Præsenterer
Korpiklaani
Metsatöll + Heidra

Første gang Korpiklaani besøgte Danmark var ved deres forrygende fest på Copenhell i sommer. En fest Blastbeast tildelte maksimum karakter med ordene “Se, det kan godt være Lamb of God senere samme aften blev indehaver af den største wall of death og circlepit. Men INTET på Copenhell slår den fest der var Korpiklaani. Aldrig har jeg oplevet gladere mennesker samlet foran en scene.” Der stod det hurtigt klart, at det bestemt ikke ville blive sidste gang, at dette band ville komme forbi Danmark og nu er det hermed blevet bekræftet.

For med det nye og overraskende tunge album "Manala" fra 2012 i ryggen, er bandet klar til endnu engang at skrue helt op for den ypperste og mest hjerneblæste drukfest længe set i Danmark!  Det blir’ med Beer Beer, Vodka og Happy Little Boozers når Korpiklaani vælter Pumpehuset til april!

Support denne aften vil blive leveret af Metsatöll fra Estland. Bandet der siden 1999 er blevet kendt i folk metalmiljøerne, som metalbandet der har taget den Estlandske folk musik til nye højder, er aktuelle med deres nye live cd/dvd "Tuska" fra 2012 og nu også klar til Danmark!

Andet supportnavn kommer fra vores egene rækker. Det er nemlig det danske vikinge-band Heidra, der i slutningen af 2012 udgav den forrygende EP "Sworn to Vengeance", der sparker festen igang med et kæmpe brag!

Før, imellem og efter koncerterne i Pumpehuset vil Blastbeast DJ-team stå for musikken!

Læs desuden vores interview med Korpiklaani i forbindelse med Manala-udgivelsen 
Mandag
15. apr 2013
dørene åbner
19.00
Showet starter
19.30
Pris
150 Kr. + gebyr
Metsatöll
Placeholder image
Heidra
Placeholder image
?>