PUMPEHUSET og Doomed Scandinavia Præsenterer
Konvent + Undergang + Vulvatorious

Konvent vender tilbage til Pumpehuset og er igen klar til at fylde det med tunge riffs, sådan som de gjorde det til den udsolgte koncert i 2020. Det bliver en helstøbt aften i Pumpehuset for Konvent hiver Undergang med som special guests og Vulvatorious med som support.

KONVENT er et København-baseret death-doom-band som fandt en fælles interesse i metal i 2015. Efter timer i øvelokalet blev det til udgivelse af en demo–der fik navnet DEMO – og siden udgivelsen af “Demo” i 2017 har Konvent tiltrukket sig en del opmærksomhed på den danske metalscene og spillet koncerter på både Aalborg Metal Festival, Metal Magic Festival og den velkendte branchekoncert Copenhell Freezes Over i 2018.

Disse events lagde grundlaget for en pladekontrakt med Napalm Records og en bookingaftale med Napalm Events for hele verden. I 2019 tog Konvent deres mix af death metal og tung doom til de store scener da de spillede både Copenhell og Roskilde Festival – begge dele blev vel modtaget af både anmeldere og publikum plus en række af mindre shows.

Igennem alt dette har Konvent arbejdet hårdt på at skrive og indspille deres debutalbum “Puritan Masochism”, og de er svært begejstrede for at dele deres blanding af tunge baslinjer, dødelige growls og uhyggelige guitarriffs på det nye album, som de første gang var ude at lufte i starten af 2020 – blandt andet i et udsolgt Pumpehuset, udsolgt 1000Fryd, udsolgt Bambi Galore i Hamborg og generelt velbesøgte koncerter i hele landet.
Fredag
14. okt 2022
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
195 Kr. + gebyr
?>