PUMPEHUSET og PDH Music Præsenterer
Kongsted In Koncert

Kongen af dansk club musik – Kongsted – sluttede et intenst 2014 med at melde udsolgt til sin solokoncert i Amager Bio – nu annoncerer han 4 nye datoer i efteråret! 


Før nytåret meldte sin ankomst, sendte Kongsted 3 skarpe og kreative remix på gaden af henholdsvis Medina ”Når Intet Er Godt Nok”, Hej Matematik ”Ik’ Ordinær” og Christopher ”CPH Girls”. Manden, der tidligere har leveret hits som ”Chuck Norris”, ”Drunk Smiley Guy”, og ”R.E.D.” sendte den 26. april en ny clubbasker på gaden  der allerede på releasdagen indtog #1 på iTunes overall! Der er ingen tvivl om, at den nye single ”Thirsty” bliver sommerens helt store hit.


Udover en ny single på gaden, kan den danske deejay også glæde sig over for andet år i træk at være TOP nomineret til Danish Deejay Awards, der løber af stablen i Øksnehallen den 30. april. Kongsted er igen i år den mest nominerede danske artist med 6 nomineringer i hele 5 forskellige kategorier:  Årets Danske Deejay, Årets Danske Artist, The Voice Clubbing Prisen, Dancechart.dk Prisen x 2 og Årets Danske Deejay Favorit.


Som Danmarks mest aktive deejay ser han frem imod at kunne invitere sine gæster indenfor i sit univers, når han i efteråret rammer de 4 danske storbyer København, Odense, Aalborg og Århus. ”Dét at være deejay ligger i min dna, og jeg vil aldrig vige fra det! Jeg laver musik med et ønske om, at publikum skal danse til det. Jeg producerer selvfølgelig det, jeg synes, er fedt! Koncerten i Amager bio var den første solokoncert for mig, og det var en helt speciel oplevelse at kunne invitere folk indenfor og give dem en del af mig. Jeg ser frem til at præsentere en masse nye ting og holde 4 forholdsvis intime fester, og folk kan roligt glæde sig – det bliver vildt!!” siger Kongsted.

Fredag
25. sep 2015
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
175 Kr. + gebyr
?>