PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Kodaline

Så er der godt nyt til fans af irske Kodaline efter koncerten i København sidste år desværre måtte aflyses pga. langtrukne studieindspildninger. Det har til gengæld givet pote, da Kodaline i marts udsendte den nye single "Follow Your Fire", der er et modigt comeback, som følges op af deres episke liveshows, og Danmark er igen på tourplanen til efteråret - denne gang i Pumpehuset.

Den irske poprock-gruppe forventes at udgive det nye album denne sommer, og bandet har selv udtalt, at de har brugt masser af tid i studiet for at være sikre på, at resultatet var perfekt. Om pladen udtaler forsanger Steve Garrigan, at bandet er utroligt glade for pladen, og bandet kan ikke vente til at folk skal høre pladen.

Kodaline er blevet sammenlignet med store kanoner som Coldplay, U2, Keane og Oasis, og sammenligningerne er helt på sin plads, da bandets debutsingle fra 2007 skrev hitlistehistorie i Irland, som det højest placerede selvudgivne band nogensinde. Dengang kaldte de sig for 21 Demands, men ændrede navn til Kodaline i 2011. Deres største hit, 'Remember The Time', var med i en episode af 'Grey’s Hvide Verden' og blev også brugt som baggrundsmusik i Googles 2012-'Year in review'-video. Derudover blev de også nomineret på BBCs indflydelsesrige Sound of 2013-liste.

Support: Ryan McMullan
Torsdag
11. okt 2018
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
250 Kr. + gebyr
?>