PUMPEHUSET og Københardcore Præsenterer
Københardcore

Københardcore er konceptuelt et intiativ der byder på en bred vifte af elektronisk musik i den hårde ende af skalaen. Den elektroniske scene har slået gode og solide rødder i København, og der er derfor også god grund til udvide udbuddet af musikalske oplevelser. Vi giver dermed god plads til, at folk kan gå på opdagelse i musik, som både stammer fra og er inspireret af en hård og forunderlig verden med masser af energi og kompromisløs smadder.

Således kommer vi med vores bidrag til at forene den, nu etablerede technokultur, med en bred vifte af hård elektronisk musik. Stilistisk vil det derfor ikke kun handle om Hardcore og de dertilhørende undergenrer, men eksempelvis også UK Acid Techno, Drum’n’Bass, Early Rave, Hard Trance og lignende outputs.Opskriften er ganske enkel, det hele skal simpelthen ned i blenderen til det samme rave, og så trykker vi på START!

Følg med i den løbende offentliggørelse af line-up her: Facebook event

 

Ras Money B2B 2000F

Ras Money er DJ-aliaset for Rasmus Poulsen, der siden 2011 også har været kendt for sin egen musik under navnet Raske Penge. Med en lang DJ-karriere bag sig har han for længst skrevet sig ind i musikanalerne indenfor dansk klubkultur. Ras Money elsker vinyl og parrer med største fornøjelse det musikalske med mikrofonteknik, så mon ikke at Københardcore får sit første MC-indslag, når Ras Money overtager pulten med energisk ragga-jungle i Pumpehuset. Denne aften kommer han dog ikke til at stå alene på scenen, for jungleprofessoren fra Frederiksberg, Frederik Birket-Smith, gør ham selskab bag pladespillerne i en vild b2b sceance. 2000F er endnu en sværvægter på den danske scene og du bør allerede nu genkende navnet fra Ohoi, Raw og naturligvis Strøm, hvor Frederik er dagligt mastermind for et væld af aktiviteter. Der er sket uendeligt meget siden dengang, hvor Frederik slog sine purunge folder på Falkonergårdens Gymnasium og raserede gymnasiefesterne med tonstung musik. 2000F er synonym med bas og denne aften spoler Frederik tiden lidt tilbage og leverer et helt særligt jungle sæt til lejligheden.

Lund & Rønde

Brødrene Lund Rønde var to ud af otte mennesker, der i sin tid grundlagde BunkerBauer kollektivet. Med over 8 års erfaring som djs har de for længst etableret sig på den københavnske scene med deres signaturlyd, der er en blanding af hård 90'er Techno og tranceinfluerede stilarter. Med det i mente bør du allerede kunne nikke genkendende til de to sværvægtere fra den lokale scene. Hvis ikke, så vil dit første møde med dem blive lidt af en åbenbaring.

Klaus Boss

Klaus B har siden slutningen af 80’erne afsøgt de mørkeste afkroge af den københavnske house- og technoundergrund. Alt mens at trends er kommet og gået, har Klaus B kontinuerligt stræbt efter nytænkningen og på samme tid fastholdt sit musikalske fundament . Med en vidtspændende indsigt i et væld af genrer, ikke mindst den globale hardcore scene, har det altid faldet ham let for at inkorporere nye, musikalske strømninger ind i hans bredt funderede repetoire. Ud over snart 27 års erfaring som DJ, eventmaker, booker, anmelder og meget andet, er han også den ene halvdel af Københardcore. For nylig har han udgivet split EP’en ’Worthless Empire’ på Subtrakt med Monolog og TK3 samt nummeret ’The Space Travels Of Curtix Mcmillan’ på opsamlingen ’Lomidhigh Unlmtd Hits One’.

Neri J

Indenfor de sidste par år har Neri J opbygget et solidt ry på den københavnske scene, som en fremragende og meget talentfuld DJ. Signaturlyden er nådesløs techno med sjæl, som sit kølige udtryk til trods, på forunderlig vis formår at fylde dig med varme. Den tunge og brutale techno fuldendes med gnavende acid, der ætser sig gennem marv og ben.
Neri J. er kompromisløs i sin brændende dedikation, hvilket har resulteret i et residency på "Et Andet Sted", et forestående gig på legendariske Tresor og nu også Københardcore i 2018. Hun er også grundlægger af Vortex Community og har desuden sine første egenproduktioner på vej i 2018.


Peckerhead

Et navn der står klarere end Nordstjernen på en frostklar vinternat, hvis man har fulgt med på den københavnske scene i løbet af de sidste 5 år. Young Pecker er scenens energiske springer spaniel, der drives fremad på en højoktan blanding af gabber og hardcore. Den utrættelige ildsjæl har desuden omsat sin utæmmede energi til musik, der blandt andet er blevet udgivet og vel modtaget på selskaber som Hardcore 3DCraft og et af Hollands mest legendariske labels, Mokum Records, Peckerhead er ikke mindst grundlægger af ’KØBENHARDCORE’, der første gang blev søsat med stor succes i Ungdomshuset. Stilen er lagt og Peckerhead er, endnu en gang, garant for en hæsblæsende og kranie-knusende oplevelse d. 5 januar i Pumpehuset. 
Fredag
5. jan 2018
dørene åbner
24.00
Showet starter
24.00
Pris
60 Kr. + gebyr
?>