PUMPEHUSET Præsenterer
Klub 27 + Slowolf

For fjerde år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra maj og hele sommeren ud, vil vi hver eneste dag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst i et udvalg af lækre øl, kold rosé og bobler.

Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag, og ind i mellem vil haven også danne ramme om loppemarkeder og aftener med vores legendariske Byhavebingo.

Klub 27
For karrierekanonen vinderne - KLUB 27 er vildskaben i højsædet. Her dyrkes de falske toner, den upoleret organiske lyd, og de finurlige tekster. Navnet er taget fra en berygtet dødsklub og missionen er musikalsk udødeliggørelse.

Bag projektet står musikerne Haruna James Wasaajja & Christian Guldborg Skotte. Der efter en del års eksperimentering med genre som bl.a. Hip Hop & Disco. Sammen har fundet en fælles kærlighed og Passion for 60erne & 70ernes psykedelisk garage rock/pop. Lyd universet omkring "KLUB27" tager udgangspunkt i kærligheden til det upoleret organiske musik, og projektet henter i stor grad inspiration fra navne som The Beatles, Rolling Stones, Velvet Underground, og danske Steppeulvene.

KLUB 27 har på baggrund af Nummeret ”Hallo”, en sejr i karrierekanonen, samt en række solide og energiske koncert optrædener på bl.a. SPOT, Smukfest, Offspring Festival på kort tid formået at tiltrække sig positiv opmærksomhed og omtale hos både publikum, anmelder, og branchefolk

"Klub 27 er gadedrengene, som rapporterer direkte ude fra minefeltet. Deres sange er knivskarpe, og det er en type band, mange har savnet” siger talsmand fra Smukfest og Karrierekanonen jurymedlem Poul Martin Bonde.


Det har dog ikke altid ligget i kortene at Christian og Haruna skulle beskæftige sig med rock genren. Begge har været en etableret del af den danske hip hop undergrund gennem mange år. Christian som producer og dj for navne som Negash Ali, Haven Morgan og Kejser A. Mens Haruna tidligere har figureret som rapper under navnene ”Peacefull James” og ”Negeren”. Men ved et tilfælde en aften i studiet på valgårdsvej i Valby blev samples skiftet ud med elektrisk guitar og teksterne blev ikke længere rappet, men sunget. KLUB 27 var skabt.

Vi var kørt døde i en hip hop sang vi havde gang i så vi tog en lille pause og som det første kan jeg huske, at Christian i pausen spillede ’000′ med Steppeulvene for mig. Jeg var solgt fra første strofe. sagde til ham lidt i sjov Fuck hiphop, vi skal lave sådan noget her i stedet. Han hentede spaden, jeg skrev nogle linjer om at have fået for mange bajere dagen forinden og tre timer senere, havde vi første demo til projektet klar, siger forsanger Haruna James Wasajja.


Ambitions niveauet er højt i KLUB 27 og gruppens medlemmer udtaler at de med projektet sigter efter at blive langtidsholdbare på den danske musikscene. De vil udødeligøres gennem musikken ligesom de medlemmer af Dødsklubben ”CLUB 27 ” som bandet har taget navnet efter.

En dødklub der bl.a. tæller artister som Kurt Cobain, Amy Winehouse, Jim Morrison & Jimi Hendrix der alle har det tilfælles at de døde i en alder af 27 år, men deres musik den dag idag lever videre.

Slowolf
Den københavnske DJ og producer SLOWOLF aka Andreas Asingh, har ligget #1 på iTunes, været P3s Uundgåelige, indspillet med Raekwon fra Wu-Tang Clan og senest har hans remix af MØ's ”Walk This Way" ligget #1 på det internationale samlingssted for de mest hypede tracks i verden – HypeMachine. Alle lige fra BBC Radio, The Guardian, Wonderland Magazine og til VICE Magazine har rost hans unikke og særegne lyd af futuristisk drømmende hip-hop, bass music og catchy top line melodier.

SLOWOLF har aldrig været bange for at stikke ud fra normerne og gå egne veje, hvilket ikke kun afspejler sig i musikken, men også i privatlivet. Som 19 årig blev han far og er netop er blevet far til det 4. barn som har Downs syndrom – eller som Andreas selv siger det: ”Lillebror Karlo er født med en ekstra fjer i hatten”. Det er her fra titlen til den nye EP ”White Feathers” er opstået.

Til daglig er han altså far til fire og går benhårdt efter det store internationale gennembrud. For Andreas er intet umuligt. Det er netop i det umulige, at alt bliver muligt. Det er her man slipper angsten og vender janteloven ryggen. Det er her man kan tage til LA og indspille video med Kimbra (hende fra Gotyes verdenshit, samt MEWs nyeste album), på et budget der knapt nok kan købes en IKEA seng for. Det er her man slipper godt fra at blive truet med et baseballbat, når man laver video en tidlig morgen i en iskold ørken.
SLOWOLF udsender den 29. april 2016 EP'en "White Feathers", der er hans mest kompromisløse og på samme tid mest fokuserede udgivelse til dato. Den viser ham også fra en mere positiv, sprudlende og legesyg side end tidligere.

EP'en åbner med den episke "White Feathers Intro", hvor komplekse trommerytmer og bombastiske horn byder én velkommen indenfor – og man fornemmer med det samme, at der er usædvanligt højt til loftet, og at det på ingen måder lyder dansk. På den minimalistiske og vuggende "Palace", som gæstes af MTA Records's, UK grime-prins Dream Mclean viser SLOWOLF, at han kan lege med i den absolutte top af ny international hiphop. På "The Ring" som gæstes af Pell, det nye stjernefrø fra USA, er der future soul for alle pengene med cinematiske strygerarrangementer og naive klaverstemmer. På ”Trya Thing” som gæstes af den hypede UK rapper Scrufizzer ledes tankerne hen på en tidlig Dizzy Rascal med hypnotiske synth melodier og snærende 808 bassdrums. EP'en rundes af med titelnummeret "White Feathers" der gæstes af den new zealandske verdensstjerne Kimbra, der hånd i hånd med SLOWOLF demonstrerer, hvordan RnB skal lyde anno 2016.

Med det nye kuld af legekammerater, der kommer fra hver deres verdenshjørne og med hver deres unikke sound, formår SLOWOLF at holde den røde tråd gennem hele EP'en i kraft af unikke og stilsikre produktioner.
For intet er umuligt, hvis du spørger SLOWOLF.
Torsdag
26. maj 2016
dørene åbner
14.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>