PUMPEHUSET Præsenterer
Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle + Christian Hede

Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle & Christian Hede spiller i Pumpehusets Byhave den 9. maj. 

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 fra onsdag til lørdag og første band er på scenen kl. 19.00 – og der er altid fri entré. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske retter hele aftenen.

 

Legenden og troubadouren Klaus Handsome har sammen med fire af medlemmerne fra Saybia dannet et nyt orkester, og de kalder sig Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle - bandnavnet er en slet skjult reference til Gasolin' sangen ' Hva' gør vi nu - lille du'!

Bandet er et nyt dansksproget foretagende, og parterne mødte hinanden første gang i 2016 hvor Klaus Handsome supportede Saybia på Gæstgiveren i Allinge. Det skulle vise sig at være et særdeles positivt møde, samt blive starten på et mere omfattende samarbejde, for i 2017 inviterede 'Saybiadrengene' Handsome i deres studie, for at indspille en af hans sange, med henblik på en singleudgivelse.

Medstifter af Saybia Søren Huss, var i fuld gang med sit næste soloalbum, så resten af orkesteret havde dermed tid på hånden til musikalsk leg, og med udgangspunkt i Handsome's medbragte sange, tog den ene indspilning hurtigt den anden, og snart taltes der ikke længere om at indspille en single sammen, men et helt album, samt danne et orkester. Klaus havde vist sig, at være en ideel samarbejdspartner, med hans altomfavnende sind, dansksprogede lyrik og folkelige udtryk.

'Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle' var på kort til blevet en realitet.

Bandet er nu ved, at være klar med den første udgivelse, og genren ligger i pop/rock/folk universet, og med en knivspids af alt der er godt, formår de virkelig at sætte deres eget præg på genrerne.
Sangeren & guitaristen Christian Hede skaber musik, der er uhørt på den danske scene.

Selv udtaler han, at  “min vision har været, at skrive sange i et univers, der ikke er dansk, men universelt. Det skal støje, skramle og være messende musik, der bringer os- lyttere og kunstnere- tættere sammen, hvor vi tør se skyggesiderne og de væsener, der bor under dem i øjnene. Vi har brug for et fælles mod, for at klare den tilværelse vi står med. At man så kan tage en drink, banke en fest op eller dele et kys og en løgnehistorie samtidig ,er ren bonus. Jeg mener ærlig talt, at den her type musik mangler i vores land, og at jeg, og ikke mindst de folk jeg arbejder med, er de rigtige til at føre den ud i livet. Vi skal åbnedøren til en væsentlig mere kantet tilgang til rockmusikken. Det er simpelthen nødvendigt. Både for at bevare relevans og for ikke bare æde os mætte i glasur og lort.“

I sommeren 2018 indspillede Christian Hede 2 sange i Stockholm med kræfter fra Thåstrøm, Bob Hund og den klassiske verden.

Et album bliver indspillet i foråret 2019.

Læs mere om Byhaven her!

 
Torsdag
9. maj 2019
dørene åbner
Showet starter
19
Pris
Fri entré
?>