PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
King Gizzard & The Lizard Wizard
The New Investors

Med en uhyrlig produktivitet og uregerlig opdagelsesiver har King Gizzard & The Lizard Wizard vist sig at være mere end blot et navn, der slår knuder på tungen. Efter en eventyrlig optræden på dette års Roskilde Festival tager australierne atter på tour med et nyt album i bagagen. ‘Pa- per Maché Dream Balloon’, udkommer d. 13. november og d. 22. februar lander troldmanden, øglen og kong Gizzard på Pumpehuset.

Også musikalsk har King Gizzard & The Lizard Wizard et magisk touch. Det syv mand store band har siden 2011 udgivet hele seks albums. Som var de musikalske flyvende tæpper træder lytteren ubekymret ud på svævende, gyngende grunde af minutlange syrejams - gerne tilføjet et spark blues eller jazz, uden at der gives køb på det allestedsværende psykedelske garagegroove.

Den røde tråd er regnbuefarvet og klangeksperimenterne er omhyllet af støvet, nostalgisk fuzz fra start til slut. Med seks albums, der trods den psychpoppede fællesnævner hver har haft et individuelt sonisk koncept, kommer det næppe som en overraskelse, at ‘Paper Maché Dream Balloon’ også kommer med sin helt egen ramme, hvor de elektriske guitarer er skiftet ud med akustiske og hjulpet på vej af intet mindre end fløjte og harmonika.

Hujende publikum
Live formår King Gizzard & The Lizard Wizard at gøre deres syretrip særdeles tilgængelige. Det kunne publikum her i landet senest smage på Roskilde Festival, hvor den hujende masse blev holdt i fast interaktion med bandet, uanset tempo. Med to trommeslagere og headbangende guitarsoli kendte australiernes livekneb lige så få grænser som deres udgivelser. I al den musikalske uforud- sigelighed er energiniveauet konstant og spillelysten umættelig, så man som tilskuer ikke undgår at blive smittet af scenens begejstring.
Mandag
22. feb 2016
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
150 Kr. + gebyr
The New Investors
Placeholder image
?>