PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
King Gizzard & the Lizard Wizard

De hyperproduktive rockøgler i det syv mand høje Melbourne-kollektiv King Gizzard & the Lizard Wizard har udsendt hele tre strålende og meget væsensforskellige album i 2017. Men man kan ikke just klandre det flippede reptilslæng for at hvile på laurbærrene, for det legesyge ensemble pønser såmænd på at udsende to mere inden årets udgang!

Der bliver dermed stensikkert mulighed for at høre både nyt og ældre materiale, når de knuselskelige aussies vender tilbage til Danmark og gæster Pumpehuset 8. marts 2018.

King Gizzard & the Lizard Wizard har ved flere tidligere lejligheder overrumplet det danske koncertpublikum med deres personlighedsspaltede og gakkede musikalske bastardblanding af regnbuefarvet psych, fuzz-knurrende garage, tilbagelænet surf, pastoral folk, nørdet prog og jazzede jams. Og til foråret er de klar til at gøre det endnu en gang.

Selvom King Gizzard & the Lizard Wizard kun har eksisteret siden 2010 har de allerede udgivet 11 studiealbum plus det løse. Mange af deres udgivelser har høstet positive anmeldelser i toneangivende, internationale musikmedier som Pitchfork, Drowned In Sound og Rolling Stone.  På koncertfronten har den myreflittige flok turneret over hele kloden og har spillet på store festivaler som Glastonbury, Reading, Coachella og Roskilde. Hermed er det et både toptunet og kreativt sprudlende band som rammer København til foråret.

SUPPORT: Mild High Club
Torsdag
8. mar 2018
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
220 Kr. + gebyr
?>