PUMPEHUSET og FROST Festival Præsenterer
Kindness
Saint Cava

OBS: Kl. 18.00 inviterer RMC og Smash!Bang!Pow! til artist talk med Kindness. Alle er velkomne og det er gratis at deltage. Læs mere HER.


Frost Festival præsenterer en særlig onsdagsfest med et af Englands mest omtalte og hypede, unge navne på neo-soul-scenen. Kindness er navnet på Adam Bainbridges soloprojekt, som i live-version bliver bragt over scenekanten i Pumpehuset med et fuldt band.

For nyligt smed Kindness sit andet album, ’Otherness’, til stor kritiker-applaus, hvor en hær af internationale topnavne er inviteret om bord på vokalsiden – bl.a. Robyn, Kelela og Dev Hynes fra Blood Orange. Selvsamme Robyn var også kvinden, der bragte ham ud til en bredere publikumsskare, da hun opdagede og erdorsede hans første album.

Albummet, ’Otherness’, der er indspillet i studier verden over, viser, at Kindness er helt sin egen, og han siden sin debut i 2012 har udviklet sig markant musikalsk. Hvor han på sit første album kiggede mod klubscenens post-disco, har han på sit nye materiale skiftet fokus og integrerer nu afrobeat meget mere eksplicit i samples og det samlede udtryk.

Kindness optræder for første gang i Danmark som en del af Frost Festival, hvor et nøje udvalg af toneangivende international og danske artister introduceres for et dansk publikum.
Onsdag
11. feb 2015
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris
170 Kr. + gebyr
Saint Cava
Placeholder image
?>