PUMPEHUSET og Killtown Bookings Præsenterer
Kill-Town Death Fest "Decay in May"

Killtown Bookings og Pumpehuset præsenterer anden udgave af Kill-Town Death Fests "DECAY IN MAY" i København!

2023-udgaven af "Decay in May" vil være en endagsbegivenhed, der viser 6 skandinaviske death metal-bands fra Killtown Bookings-listen med mere. Vi har håndplukket et udvalg af, hvad vi mener er nogle af de bedste nutidige skandinaviske death metal-bands.

Line-up:
EXECRATION (no)
HYPERDONTIA (dk/tr)
GHASTLY (fin)
GALVANIZER (Fin)
MORBIFIC (fin) (spiller i Byhaven)
DISCIPEL (dk) (spiller i Byhaven)

EXECRATION (no) – Metal Blade Records
En norsk ekstrem metal-kvartet baseret i Oslo. Execration spinder mørke fortællinger om rædsel via en straffende blanding af død, undergang og black metal.

HYPERDONTIA (dk/tr) – Dark Descent Records, Me Saco un Ojo, Desiccated Productions 

Hyperdontia er et af de førende eksempler på dødsmetal i den moderne undergrund. De kombinerer old school-lyd med doomy eldritch-riffing og en indsprøjtet strejf af teknik, hvilket gør dette kraftcenter til et navn, man skal holde øje med.

GHASTLY (fin) – 20 Buck Spin

Ghastly er et finsk death metal-band, der blev dannet i 2011. Deres varemærker er barske riffs kombineret med atmosfæriske melodier og surrealistiske tekster. De henter inspiration fra kilder såsom psykedelisk rock og gyserfilm.

GALVANIZER (fin) – Me Saco un Ojo Records

Dette dødsmetal-angreb stammer fra det sydvestlige Finland og startede i 2013. Deres lyd er en blanding af blast-beats, indvolde, der vrider basmønstre, ører, der lemlæster guitarriffs, brølende vokaler og betagende vilkårlige melodier. Det er et fint ægteskab af dødsmetal og grindcore!

MORBIFIC (fin) – Me Saco Un Ojo Records

Morbific er en rådden og rådnende Death Metal-trio fra Kitee, Finland, der spiller morbid og sygelig old-school doom-ladet DEATH, der vil rive dit hoved af, og fodre den til de levende døde...

DISCIPEL (dk) – unsigned

Discipel er et proto death metal-outfit, der kommer fra København, Danmark. De vil spille sort dødsmetal i stil med tidlige sydamerikanske og nordamerikanske bands fra slutningen af 80'erne med en rå upoleret lyd fra gamle dage. Discipel består af medlemmer bands som Ascendency, Lesion, Phrenelith, Gabestok, Fanebærer, Jordsleåt og Guldsjakal.
Lørdag
20. maj 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
15.00
Pris
250 Kr. + gebyr
?>