PUMPEHUSET og Beatbox Entertainment Præsenterer
Killing Joke

Med ukuelige Jaz Coleman i front rammer de engelske post punk-legender i Killing Joke Danmark dette efterår, hvor de den 24. november er klar til at give publikum i Pumpehuset en lektion i stenhård og hypnotisk rockmusik - og vel at mærke i deres orginale besætning fra bandets begyndelse.

Killing Joke har ofte fået æren for at være en inspiration for mange af metalrockens udformninger uden selv at have været der 100 procent. Killing Joke er nemlig et mangehovedet musikalsk væsen, der nok prædiker dommedag, men smyger sig uden om metallens værste klichéer i deres eget melodiske og industrielle favntag med genren.

Bandet blev dannet i London tilbage i 1978 og udgav to år efter deres selvbetitlede debutalbum. Det var dog først med albummet "Night Time" og i særdeleshed den smittende single "Love Like Blood" fra 1985, at Killing Joke for alvor bankede døren ind til den brede offentligheds ører.

Siden er det blevet til i alt 15 studiealbums fra gruppen, der har inspireret prominente bands som Nirvana, Metallica, Soundgarden og Faith No More, der alle har nævnt Killing Joke som en markant indflydelse på deres musik.

Besætningen i Killing Joke har været skiftende gennem årene, men forsanger Jaz Coleman og guitarist Kevin Walker har altid været faste medlemmer i bandet. Da bandet sidste år udgav albummet "Pylon", var det indspillet med det originale hold fra 1978, og det er også det hold, der besøger Pumpehuset til november.

”Pylon” blev i øvrigt yderst vel modtaget af både fans og anmeldere, og hæderkronede Uncut kaldte albummet en renæssance for bandet, og drownedinsound.com skrev at bandet ”stadig er på toppen rent kreativt, og har noget på hjerte.”

Så der er al mulig grund til at finde det sorte tøj frem, når legenderne ryster Pumpehuset i dets grundvold til november.
Torsdag
24. nov 2016
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
290 Kr.
?>