PUMPEHUSET Præsenterer
KILL-TOWN DEATH FEST VI - THE RESURRECTION!

OBS! Fri entré i Byhaven fra kl. 15.00 hver dag under festivalen


Den legendariske Kill-Town Death Fest bliver vækket fra de døde, når Pumpehuset den 6.-9. september nedsænkes i den mest stinkende, rådne, slimbefængte og grimmeste dødsmetal fra hele verden.


Det er 3,5 år siden “begravelsesudgaven” af Kill-Town Death Fest løb af stablen, hvor festivalen egentlig blev erklæret for død, da arrangørerne ikke syntes, at der var nok gode dødsmetalbands derude. Meget er sket siden da og der er kommet masser af kød på dødsmetallen. Derfor genopstår Kill Town Death Fest. Det bliver 4 dage med død, 25 bands, 3 scener, mad, og selvfølgelig et altid dedikeret publikum.


Tidligere har fokus været på bands fra Skandinavien, men i år fokuseres der på Nordamerika, hvor en masse nye, interessante bands har vist deres grimme fjæs. Pladeselskaber som Dark Descent Records, 20 Buck Spin, Profound Lore Records, Tankcrimes Records og mange flere har været med til at føre en masse fantastiske, unge, fremadstormende amerikanske bands.


Til dødsfesten hives en god håndfuld af de bands over atlanten for at spille deres første shows i Europa nogensinde - så der er lagt i graven til en unik oplevelse. KTDF har også været en tur i arkiverne og fundet nogle gamle dødsgodter frem, der spiller ekslusivt til festivalen.

Lørdag
8. sep 2018
dørene åbner
16.00
Showet starter
Pris
890 Kr. + gebyr
?>