PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
Kikagaku Moyo

Japanske Kikagaku Moyo er tilbage! Den anderkendte psych-rockgruppe, der er berygtet for sine lange, transcenderende og syrerock-lignende jam-ekskursioner, gav senest en anmelderrost koncert på Roskilde Festival i 2019, og nu gør den Amsterdam- og Tokyo-baserede kvintet comeback i Danmark med et nyt album på vej.

Kikagaku Moyo har det seneste årti markeret sig med et tårnhøjt bundniveau på tværs af i alt fem studiealbummer og med en næsten ustoppelig turnevirksomhed, der efterhånden har bragt japanerne forbi Danmark et halvt dusin gange. Og skulle man tro, at Kikagaku Moyo havde taget en velfortjent pause oven på Roskilde-koncerten i 2019 – hvor ekstranumrene varede lige så længe som den egentlige koncert – så må man tro om igen. Kikagaku Moyo, der trækker på elementer fra krautrock, syrefolk, drone og indisk raga, har de seneste to år blandt andet udgivet albummet 'Deep Fried Grandeur' sammen med Ryley Walker, Mexican Summer-singlen 'Ouchi Time' samt et livealbum.

Faktisk er det lidt af et under, at der skulle gå otte år fra det selvbetitlede debutalbum fra 2013, til at Kikagaku Moyo udgav et livealbum. For det er når gruppen kan opleves i kød og blod, når de fem medlemmer står på en scene og fremfører deres tætte sammenspil foran et publikum, at Kikagaku Moyo når kosmiske højder med rifftunge improvisationer, uforudsigelige temposkift og langstrakte crescendoer, der munder ud i et tordnende klimaks.

Der er store ting i vente i 2022, hvor Kikagaku Moyo fortsætter sit utrættelige arbejde. Her udgiver gruppen sit sjette album, ligesom Kikagaku Moyo indtager Pumpehuset, japanernes hidtil største soloshow på dansk grund.
Onsdag
15. jun 2022
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
220 Kr. + gebyr
?>