PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
KiDi x Kuami Eugene

Koncerten er desværre aflyst - billetkøbere modtager automatisk refundering af Billetlugen

De hæderkronede highlife-stjerner KiDi og Kuami Eugene indhyller Pumpehuset i vidunderlige vestafrikanske rytmer den 18. september.

KiDi og Kuami Eugene udgør hver for sig cremen af den spirende afrikanske talentmasse og hører lige nu til blandt kontinentets allerstørste og mest succesfulde navne inden for den nye skole af highlife og afrobeats. Tilsammen er de en uimodståelig tour de force, hvilket de understregede så sent som i marts med en udsolgt dobbeltkoncert i Londons O2 Indigo. Nu indstiller de to solostjerner for første gang sigtekornet på Europa og Danmark, og med sig har de både liveband og DJ.

KiDi aka. Dennis Nana Dwamena har netop ryddet bordet ved hjemlandets Ghana Music Awards, hvor han blandt andet løb med priserne Artiste of the Year, EP of the Year og Most Popular Song of the Year for kæmpehittet ‘Touch It’. Nummeret gæstes af den amerikanske rapper Tyga og er blevet en internetsensation på blandt andet TikTok og Instagram.

Landsmanden Kuami Eugene brød igennem lydmuren i 2018 med debutalbummet ‘Rockstar’ i sådan en grad, at han på de hjemlige kanter netop har fået pseudonymet ‘rock star’. Kuami Eugenes synthdrevne lyd emmer af kærlighed, lyst og livsglæde, og så har den aldrende highlife-pioner Amakye Dede endda døbt Kuami Eugene som sin efterfølger. Kuami Eugene og KiDi er med andre ord som konger i Ghana, og nu er tiden kommet til at indtage resten af verden.
Søndag
18. sep 2022
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
255 Kr.
?>