PUMPEHUSET og Det Franske Institut og Monstera Egency Præsenterer
Kiddy Smile

Den franske dj, producer, skuespiller og LGBTQ-ikon Kiddy Smile har netop blæst efteråret langt væk med udgivelsen af en euforisk house-bombe af et debutalbum. Den 8. november sætter han ild til dansegulvet i Pumpehuset.

29-årige Kiddy Smile, med det borgerlige navn Pierre Hache, voksede op i en af Paris’ hårde forstæder, Grossay, med sin mor, der er førstegenerationsindvandre fra Cameroun. Her begyndte Smile som teenager så småt sin karriere med at tage danselektioner for at flygte fra et ungdomsliv med kriminalitet. Dansekarrieren tog fart indenfor få år, og i start-00’erne scorede han talrige dansejobs med verdensstjerner som George Michael, LCD Soundsystem og Gossip.

Smile debuterede år efter som dj, hvor hans mix af Jersey club, house og grime vagte interesse hos det store franske indie label Because Music. Her startede Kiddy Smiles musikkarriere, og franskmanden teamede kort efter op med den amerikanskfødte Lasseindra Ninja, der siden 2013 har skabt legendariske ’ball house’ fester. Ballroom communities kan bedst beskrives som en LGBT-subkultur, hvor højdepunkterne er de gigantiske balls – store fester hvor gæsterne konkurrerer i dans, udklædning, drag-kategorier og meget andet.

Kiddy Smile har i mange år været en af nøglepersonerne i det Parisiske LGBT-miljø, men siden 2016 har hans kunstneriske fokus udelukkende været på musikken, og vi håber franskmanden holder den der. Med den banging single ’D!ckmatized’ og dance-perlen ’Be Honest’ fra debutalbummet ’One Trick Pony’, er Kiddy Smile nemlig godt på vej langt udover den franske grænse som international house-stjerne.
Torsdag
8. nov 2018
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
150 Kr. + gebyr
?>